Flaviker Cozy

Cozy wordt vertaald als behaaglijk, of gezellig. En dit is precies waar de Flaviker Cozy op gericht is! De Cozy serie van Flaviker Tegels, is gemaakt van een warm en verwelkomend materiaal, dat overal comfort in ruimte brengt. De Cozy is een fraai keramisch parket met een levensechte houtlook.

Regge Tegels & Vloeren heeft de Flaviker Cozy in de showroom liggen. Kom gerust eens langs om deze tegel in het echt te zien. Onze verkopers adviseren en helpen u graag bij het uitkiezen van de juiste tegel, samen met natuurlijk de scherpste prijs! Meteen de scherpste prijs weten voor deze tegel? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Voor vragen en/of meer informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Afbeeldingen van de Cozy collectie:

Flaviker Cozy collectie

De opvallend, natuurlijke houtlook van de Cozy wordt versterkt door de contrasten van lichte en harmonieuze kleuren. Ook is er bij het ontwerpen en de productie gelet op de details, zoals knoesten en scheuren aanbrengen op de tegel. Daarbij is ook gelet op materiaalkeuze. De Flaviker Cozy is licht getextureerd, en heeft een niet-reflecterend oppervlak. Hierdoor is de deze serie bruikbaar voor verschillende stijlen van inrichting.

Flaviker Cozy een goede flexibiliteit, waardoor het perfect te verlijmen is met de ondergrond. De Flaviker Cozy serie bevat 5 verschillende tinten, die ieder op zijn eigen manier inspeelt op de wensen van de klant. Deze stijlen variëren van de lichtere Cozy Desert, de natuurlijke uitstraling van de Cozy Honey, de warmte van de Cozy Havana, de intensiteit van de Crozy Bown en de nieuwste tint van de Cozy Bark. Allen speciaal ontworpen voor de meest moderne ruimten. Dit alles heeft dus geleid tot een tegel die de klant een brede keuze geeft, en in vele ruimtes zijn plek zou kunnen vinden.

Cozy toepassing

Het Cozy keramisch parket komt dicht in de buurt van echte houten planken, door de gekozen afmetingen. Door 4 kleurvariaties valt er nog te kiezen en aan te passen naar wens binnen de Cozy collectie. Breng in elke ruimte het natuurlijke en landelijke gevoel van hout door te kiezen voor de Flaviker Cozy.

De Cozy is ook te verkijgen in een 20 mm dikke afwerking voor buitenruimtes, klik hier voor meer informatie over de Cozy buitentegels.

Cozy kleuren en afmetingen

Cozy is te verkrijgen in de kleuren:
– Cozy Honey
– Cozy Havana
– Cozy Brown
– Cozy Desert
– Cozy Bark

De Cozy serie is te verkrijgen in de afmetingen:
20×120 cm en 26×200 cm.

Flaviker Cozy kopen?

Bent u geïnteresseerd in de Flaviker Cozy of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Kijk ook eens op de pagina van Flaviker buitentegels.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen