Fondovalle AKS

Fondovalle Aks combineert een ontwerp van elegantie des natuur zonder afbreuk te doen aan de uitstraling van het ‘oorspronkelijke’ oppervlak. Aks biedt een nieuwe manier, unieke manier van houtlook. Door op de details te letten heeft Fondovalle een keramisch parket op de markt gebracht dat zeer dicht nadert tot echt hout. Maar dan wel in de voordelen van hoogwaardig keramiek. Hierdoor heeft het keramisch parket weinig onderhoud nodig en garandeert het een lange duurzaamheid! Bekijk direct afbeeldingen van deze collectie.

Deze natuurlijk ogende houtlook tegels kopen tegen de scherpste prijs? Vraag direct online een offerte aan of kom langs bij ons in de showroom om advies te krijgen van onze verkopers.

Lees meer over Fondovalle AKS

Enkele afbeeldingen van de Fondovalle Aks:


Aks Cream


Aks Fallow en Vanilla


Aks Shadow

Lees meer over Fondovalle AKS

Fondovalle Aks collectie

De Fondovalle Aks geeft natuurlijke schoonheid en landelijke sfeer. Een evolutie in natuurlijke uitstraling is gecreëerd door hoogstand keramisch materiaal te combineren met technologische hoogstand. Hierdoor heeft de Aks een eigentijdse, unieke look.
Verschillende kleurnuances zijn verwerkt binnen deze serie. Lichte, grijze en ook donkere tinten zijn allemaal te verkrijgen voor de Fondovalle Aks.

Fondovalle Aks kleuren en afmetingen

De Fondovalle Aks is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

De Aks is te verkrijgen in de kleuren:
– Aks Cream
– Aks Vanilla
– Aks Blond
– Aks Fallow
– Aks Shadow

De Aks is te verkrijgen in de afmetingen:

20×80 cm

Fondovalle Aks kopen?

Regge Tegels & Vloeren kan de Aks aanbieden tegen de scherpste prijs.

Bent u geïnteresseerd in de Fondovalle Aks of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op  of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in

De Aks collectie heeft ook een speciale Fondovalle Aks buitentegel. 

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!