Lea Ceramiche Bio Recover

De Lea Ceramiche Bio Recover is een collectie keramisch parket met veel details in de textuur. Dit zijn de details van verouderde houtsoorten. Deze details geven de collectie de karakteristieke uitstraling. Oftewel, een perfecte combinatie tussen klassieke houtsoorten en de voordelen van hoogwaardig keramiek.

Wilt u een scherpe prijsopgave ontvangen voor de Lea Bio Recover tegels? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. Een bezoek brengen aan onze showroom kan natuurlijk ook.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Lea Bio Recover collectie

Een zorgvuldig onderzoek naar verouderde, houtlook vloeren hebben de basis gelegd voor de Lea Bio Recover collectie. Dit onderzoek heeft geleid tot een klassieke collectie keramisch parket die een vintage look weten te creëeren in alle ruimtes. De door de tijd veroorzaakte sporen en slijtage op hout hout versterken dit gevoel alleen maar. Door verscheidene kleurvariaties die lopen van lichte tot donkere kleuren kan de Lea Bio Recover collectie ook worden aangepast naar uw smaak. De formaten waarin deze collectie verkrijgbaar is, zijn de formaten van 20x180 cm en 20x121,5 cm. Ook zijn er nog enkele decormogelijkheden verwerkt in deze collectie.

Waar kan deze collectie gebruikt worden?

Deze collectie keramisch parket van Lea Ceramiche is ontwikkeld om in alle ruimtes gebruikt te worden. Dit komt door de hoogwaardige kwaliteit van het keramiek van de Lea Bio Recover. Hierdoor kan deze collectie goed gebruikt worden in een ruimte die zwaarder belast worden zoals een hotellobby. Of een ruimte die nat kan worden zoals de badkamer. Regge Tegels & Vloeren geeft graag meer advies over de toepassing van de Lea Bio Recover.

Kleuren en afmetingen

De kleuren en afmetingen van deze collectie:

Kleuren:

  • Bio Recover Warm Cream
  • Bio Recover Golden Flame
  • Bio Recover Old Walnut

Afmetingen:

20x180 cm, 20x121,5 cm.

De Lea Ceramiche Bio Recover kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Bij Regge Tegels & Vloeren vindt u de Lea Bio Recover tegen een scherpe prijs. Deze scherpe prijs kunt u van ons ontvangen door een vrijblijvende offerte aan te vragen. Of bezoek onze showroom. Bent u architect of designer? Of bezig met een zakelijk project? Dan kunt u contact met ons opnemen via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van deze collectie