Lea Ceramiche Bio Select

Lea Ceramiche heeft Bio Select gecreëerd, een kostbare en getrouwe interpretatie van klassieke essenties, aangeboden in moderne en uitgebalanceerde kleuren. Bio Select is een collectie vol innovatieve decoraties die alledaagse omgevingen en commerciële ruimtes aankleden en uniek maken. Ook voor buiten is deze serie uitermate geschikt.

Bent u benieuwd naar een scherpe prijs voor de Lea Bio Select tegels? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan. Wilt u liever eerst meer informatie over de tegels uit deze collectie? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Lea Ceramiche Bio Select collectie

De Lea Ceramiche Bio Select is een eigentijdse collectie van keramische tegels met een houtlook. Ideaal voor kamers met moderne levensstijlen, voor het visueel verbeteren van vloeren en wanden en het creëren van een elegant, verfijnd en dynamisch aspect. Het idee achter deze serie is om de essentie en de warmte van houten vloeren na te bootsen in een keramisch materiaal met een natuurlijke en elegante uitstraling. Dit keramisch parket brengt een natuurlijk gevoel bij u in huis.

Kleuren en afmetingen

De Lea Bio Select van Lea Ceramiche is verkrijgbaar in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Oak Vanilla
  • Oak Ginger
  • Oak Natural
  • Oak Ash
  • Oak Cloves
  • Walnut Tobacco
  • Walnut Cinnamon

Afmetingen:

30x180cm, 30x120cm en 20x120cm.

Lea Bio Select kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Wilt u meer informatie over de Lea Ceramiche Bio Select collectie? Dan kunt u natuurlijk altijd langskomen bij ons in de showroom, of direct contact met ons opnemen. Regge Tegels & Vloeren kan als dealer van Lea Ceramiche tegels u voorzien van advies op maat. Bent u benieuwd naar de scherpe prijs van de Lea Ceramiche tegels? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Bent u designer, architect of op een andere manier bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijke contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen uit deze collectie