Lea Ceramiche Concreto

Het tegelmerk Lea Ceramiche heeft opnieuw de standaard gezet met hun prachtige keramische tegelcollectie genaamd Lea Ceramiche Concreto. Deze collectie is een meesterwerk in design, waar moderne elegantie hand in hand gaat met duurzaamheid. Regge Tegels & Vloeren kan de Lea Ceramiche Concreto serie scherpe prijzen aanbieden. Mocht u hier meer informatie over willen dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Direct een geheel vrijblijvende offerte aanvragen is natuurlijk ook mogelijk. Daarnaast heten wij u ook graag van harte welkom in onze showroom in Enter.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Lea Ceramiche Concreto collectie

Met Concreto, ontwerp van Fabio Novembre, heeft Lea Ceramiche een volledige keramiekcollectie ontwikkeld, verdeeld in drie diktes, met meerdere afwerkingen en meerdere formaten. Een esthetisch project dat het karakter van elke omgeving bepaalt: meer intieme en privéruimtes, werk- of formele omgevingen, de buitenwoonkamer en de keuken. De Lea Ceramiche Concreto met zijn organische structuur van cement of beton heeft een technische uitstraling en is gemaakt van keramiek met verrassende en tot de verbeelding sprekende oppervlakken. Een innovatieve en verfijnde Lea Ceramiche Concreto collectie dat zich moeiteloos aanpast aan iedere vorm van architectuur om te komen tot een unieke aankleding van uw (woon)ruimtes.

Prachtig voor binnen en buiten

De Lea Concreto tegels belichamen de industriële verfijning die synoniem is met beton, maar met een moderne twist. De collectie omvat diverse tinten en texturen, waardoor u de vrijheid hebt om een uieke en eigentijdse sfeer te creëren in elke ruimte. Naast dat de Lea Ceramiche Concreto tegels voor binnen te gebruiken zijn, bestaat er ook een Outdoor variant met alle prachtige elementen die deze tegel in zich heeft. Deze terrastegels zijn bestand tegen de elementen en kunnen goed omgaan met verschillende weersomstandigheden, zoals regen, zon en vorst. Hierdoor blijven ze langdurig mooi en degelijk, zelfs in buitentoepassingen.

Kleuren en afmetingen

Lea Ceramiche Concreto kent de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Concreto Extra Light
  • Concreto Light
  • Concreto Medium
  • Concreto Dark
  • Concreto Rust

Afmetingen:

  • 60x120cm
  • 120x120cm
  • 120x260cm

Lea Ceramiche Concreto tegels bij Regge Tegels & Vloeren

Heeft u interesse in de van Lea Ceramiche Concreto tegels? Vraag dan gerust een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan. Natuurlijk mag u ook eerst contact met ons opnemen voor meer informatie of advies. Langskomen in onze showroom in Enter is uiteraard ook mogelijk, onze verkoopadviseurs staan hier klaar om u te helpen. Bent u designer, architect of met een ander zakelijk project bezig? Dan kunt u het beste contact met ons opnemen via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele afbeeldingen van de Lea Ceramiche Concreto collectie