Tonalite Crayon

De Tonalite Crayon is een sierlijke keramische wandtegel met een geglazuurd oppervlak. De Crayon heeft een zacht en karakteristiek uiterlijk dat samen met het kleurenpallet een vrolijke uitstraling heeft, wat door het kleine formaat van deze tegel wordt versterkt.

Lees meer over Tonalite Crayon

Enkele afbeeldingen van de Tonalite Crayon:


Crayon Cerueleo en Azzurro


Crayon meerdere series

Lees meer over Tonalite Crayon

Tonalite Crayon collectie

De Crayon keramische wandtegel is een vrolijke wandtegel, geschikt voor uiteenlopende doeleinde. Bijvoorbeeld in horecazaken of hotels komt deze wandtegel zeer goed tot zijn recht. Maar bij u thuis in de badkamer of keuken kan de Crayon tegel zorgen voor een vrolijke, ontspannen sfeer. Met wel 13 verschillende kleurvariaties kan de tegel ook worden aangepast naar wens van de ruimte. Doordat deze tegel van keramiek is, is de Crayon kleur-, kras- en slijtvast en heeft de tegel ook een lange duurzaamheid. De tegel is verkrijgbaar in het kleine formaat 7,5×30 cm.

Tonalite Crayon kleuren en afmetingen

De Crayon collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Crayon Ceruleo
– Crayon Azzurro
– Crayon Verdeacqua
– Crayon Marina
– Crayon Salvia
– Crayon Giallo
– Crayon Grigio
– Crayon Beige
– Crayon Pesca
– Crayon Rosa
– Crayon Avorio
– Crayon Bianco
– Crayon Bianco Matt

Afmetingen:

30×7.5 cm

Tonalite Crayon kopen?

Regge Tegels & Vloeren helpt u graag bij het kiezen van de juiste Tonalite tegels. Door onze directe contacten kunnen wij u voorzien in advies en een zeer scherpe prijs.

Bent u geïntresseerd in Tonalite tegels of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.
Staat de tegel of serie van Tonalite die u zoekt hier niet bij? Neem dan ook gerust contact met ons op.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!