Vacature Verkoopmedewerker Showroom / Online Verkoop (40 uur)

Ben jij een verkoper in hart en nieren en word jij enthousiast van het adviseren en inspireren van klanten op het gebied van wandtegels, vloertegels en PVC-vloeren? En lijkt het je leuk om in een geheel nieuwe showroom in Enter te werken waar jij veel persoonlijk contact met onze klanten hebt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als verkoopmedewerker ben jij het gezicht van ons merk. Jij zorgt ervoor dat de klant bij binnenkomst van de showroom een warm welkom ervaart. Naast het voeren van verkoopgesprekken met klanten (in zowel de showroom als online), die kunnen variëren van particulieren tot aan architecten en aannemers, houd jij je ook bezig met het maken van offertes en het inboeken van orders. Daarnaast ben jij, samen met het verkoopteam, verantwoordelijk voor de uitstraling en presentatie van de showroom.

Wie zoeken wij:

Wat bieden wij:

Geïnteresseerd?

Wil jij deel uitmaken van ons team en vind jij dat deze vacature op jouw lijf geschreven is? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Bart Knol (bart@regge-tegels.nl) of bel voor meer informatie naar 0547-385916. Wie weet zit jij dan binnenkort bij ons aan tafel om ons te overtuigen dat jij degene bent die wij zoeken!