Vloertegels Overijssel

Op zoek naar prachtige vloertegels in Overijssel? Bij Regge Tegels & Vloeren in het oosten van Overijssel vindt u een breed aanbod vloertegels. Wij verkopen vloertegels van diverse populaire tegelmerken zoals Mosa en Pastorelli. Al onze vloertegels zijn van A-kwaliteit en verkopen wij tegen zeer scherpe prijzen.

Vloertegels Overijssel

De vloertegels die wij in ons assortiment hebben, zijn geschikt voor zowel binnenshuis (woonkamer, keuken, badkamer) als buitenshuis (tuin, terras). Dankzij onze eigen import van vloertegels uit heel Europa kunnen wij onze prijzen laag houden en de tegels dus tegen een zeer scherpe prijs leveren. Daarnaast hebben wij veel vloertegels bij ons in Overijssel op voorraad. Wanneer de voorraad op is, bestellen wij de tegels rechtstreeks bij de fabriek. Gemiddeld kunnen wij dan na twee weken de vloertegels aan u leveren.

Wij leveren vloertegels dus snel en tegen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast kunt u bij ons in Overijssel terecht voor een totaalpakket. Dat wil zeggen dat u hier vloertegels kunt kopen en ze ook door ons kunt laten leggen. Wanneer u hier in Overijssel vloertegels koopt, hoeft u dus zelf geen tegelzetter meer te regelen en dat is wel zo makkelijk.

Heeft u de vloertegels op onze website al bekeken? In onze showroom in het oosten van Overijssel vindt u nog veel meer vloertegels die het bekijken waard zijn. Wij zijn op afspraak geopend en uiteraard treft u in onze showroom dezelfde prijzen en aanbiedingen als op onze website.

Bent u geïnteresseerd in onze vloertegels? Neem dan contact met ons op via info@regge-tegels.nl, telefonisch via 0547 – 38 59 16 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.