Frammenti Tegels

Frammenti tegels zijn tegels waarin de uitstraling van kleine stukjes glas, aardewerk en marmer zijn samengevoegd. De samenvoeging van de kleine stukjes materiaal zorgt voor een levendig en gevarieerd oppervlak. Ons assortiment bestaat uit keramische Frammenti tegels. Dit is een perfecte combinatie tussen de uitstraling van Frammenti en het gemak en de kwaliteit van keramiek!

Regge Tegels & Vloeren heeft enkele series keramische Frammenti tegels binnen het assortiment, bekijk hieronder de afbeeldingen van enkele van onze series. Wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op, of vraag bij interesse direct een geheel vrijblijvende offerte aan voor een scherpe totaalprijs! Uiteraard bent u ook welkom bij ons in de showroom.

Enkele afbeeldingen van ons assortiment:

Frammenti keramische tegels

Frammenti tegels hebben een een unieke, samengevoegde uitstraling van aardewerk en marmer. Het nadeel van deze materialen is de slijtage die hier na jaren op te zien is, en de onderhoud die nodig is bij deze vloeren. Met keramische tegels heeft u deze nadelen niet, omdat keramische tegels kras-, kleur- en sltijvast zijn. Daarentegen is door de vooruitstrevende techniek wel exact de uitstraling van echte frammenti tegels overgenomen in keramiek.

Frammenti Tegels kopen?

Wilt u frammenti tegels kopen? Regge Tegels & Vloeren adviseert u graag! Kom gerust eens langs bij ons in de showroom om inspiratie en advies op te doen, of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen