Kies voor een restaurant vloer van keramiek

Een restaurant vloer moet niet alleen mooi en stijlvol zijn, maar ook praktisch en duurzaam. Het is daarom belangrijk om de juiste vloer te kiezen die aan deze eisen voldoet. Een van de beste opties voor een restaurantvloer zijn keramische tegels, vanwege hun vele kwalitatieve voordelen.

Regge Tegels & Vloeren biedt u keramische tegels in een breed assortiment. Zodat u de restaurant vloer van keramiek kunt vinden die past bij uw project! Kom inspiratie op doen bij ons in de showroom. Of neem voor een zakelijk project contact met ons op via het zakelijk contactformulier. Voor meer informatie kunt u ons natuurlijk ook bellen of mailen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De kwalitatieve voordelen van een keramische tegel als restaurant vloer

Wat zijn de voordelen van een keramiek als restaurant vloer? Ten eerste zijn keramische vloertegels zeer duurzaam en slijtvast, wat betekent dat ze bestand zijn tegen zwaar verkeer en drukte in een restaurant. Dit maakt ze perfect geschikt voor de horeca, waar de vloer dagelijks wordt blootgesteld aan veel voetverkeer, vallen van keukengerei en andere activiteiten. Een ander voordeel van keramische tegels is dat ze gemakkelijk schoon te maken zijn. Een restaurant vloer moet regelmatig worden schoongemaakt en keramische tegels kunnen dit gemakkelijk aan. Ze zijn bestand tegen water, vuil en vlekken, waardoor ze eenvoudig schoon te maken zijn met een dweil en schoonmaakmiddel.

Keuze genoeg om uw restaurant vloer naar wens aan te passen

Keramische tegels zijn ook verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, patronen en texturen, waardoor ze passen bij vrijwel elk restaurantontwerp en -thema. Dit geeft restaurant eigenaren de vrijheid om hun vloer te personaliseren en een sfeer te creëren die past bij hun restaurant. Bovendien zijn keramische tegels hygiënisch en veilig. In tegenstelling tot andere vloermaterialen zoals tapijt of hout, bieden keramische tegels geen plekken voor stof, bacteriën of allergenen om zich te verbergen en zich te ontwikkelen. Daarnaast zijn keramische tegels slipbestendig, waardoor het risico op uitglijden en vallen in het restaurant wordt verminderd.

Een vloer die gemakkelijk in onderhoud is

Ten laatste is het voordeel van keramische tegels dat de tegels weinig onderhoud vereisen. Dit betekent dat er weinig tijd besteed hoeft te worden aan het onderhoud van de vloer. Veel meer dan zo nu en dan met een sopje te dweilen is er niet nodig om een keramische restaurant vloer te onderhouden.

Laat uw vloer door ons leggen

Bij Regge Tegels & Vloeren is het mogelijk om naast uw restaurant vloer te kopen, deze ook direct door door ons te laten leggen. Met dit totaalconcept nemen wij u graag alle zorgen uit handen. En zo krijgt u de restaurant vloer perfect gelegd!

Uw vloer voor het restaurant kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Keramische tegels zijn een uitstekende keuze voor restaurant vloeren vanwege hun duurzaamheid, gemakkelijke reiniging, hygiëne, veiligheid en aanpasbaarheid. Als u op zoek bent naar een praktische en aantrekkelijke vloeroplossing voor uw restaurant, overweeg dan zeker keramische tegels als uw vloermateriaal. Bij Regge Tegels & Vloeren hebben wij in het assortiment een ruime keus aan keramische tegels die op de vloer van een restaurant goed tot hun recht komen. Wij zien u hiervoor graag bij ons in de showroom verschijnen. Of vraag vrijblijvend een offerte aan wanneer u een totaalprijs wilt ontvangen.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele afbeeldingen van vloeren uit ons assortiment