Atlas Concorde Aix

De Atlas Concorde Aix is een serie natuursteenlook keramische tegels. Meerdere Europese soorten natuursteen zijn verwerkt in de Atlas Concorde Aix collectie. Iedere natuursteen vertegenwoordigt een geheel eigen uitstraling en geeft een andere touche aan deze collectie.

Meer informatie over deze collectie van Atlas Concorde Tegels? Neem dan contact met ons op, of vraag om een scherpe prijs van ons te ontvangen direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Atlas Concorde Aix collectie

De Atlas Concorde Aix collectie is geinspireerd op vloeren van natuursteen die al sinds de 18e eeuw door heel Europa worden gebruikt. Deze inspiratie is voornamelijk gehaald uit kalkstenen, waarvan de textuur tot in klein detail is overgenomen in de Atlas Concorde Aix collectie. De prachtige uitstraling van deze collectie zit vooral in de variatie in patroon en kleur samen met de onregelmatigheden. Deze collectie heeft 4 verschillende kleuren en 5 afmetingen voor binnen. Ook heeft de collectie enkel 20 mm afwerkingen, die voor buitenruimtes gebruikt kunnen worden.

Toepassing

Op zoek naar een prachtige natuursteenlook tegel, maar wilt u niet de ongemakken van echt natuursteen? Dan is de Atlas Concorde Aix de perfecte uitkomst. Met deze tegel krijgt u een goede combinatie tussen het gemak van keramiek en een fraaie natuursteenlook.

Kleuren en afmetingen

Deze serie is te vekrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Aix Blanc
  • Aix Beige
  • Aix Cendre
  • Aix Fumee

Afmetingen:

Voor binnen:

22,5x22,5 cm, 22,5x45,3 cm, 37,5x75 cm, 75x75 cm, 75x150 cm, 120x120 cm.

Voor buiten:

22,5x22,5 cm, 22,5x45,4 cm, 60x60 cm, 60x90 cm, 120x120 cm.

Meer informatie?

Meer informatie over de Aix collectie? Neem dan gerust eens contact met ons op, of kom langs bij ons in de showroom voor advies van onze verkoopmedewerkers. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele afbeeldingen van deze collectie