Atlas Concorde Mark

De Atlas Concorde Mark is een serie keramisch tegels met een fraaie, moderne uitstraling. De Mark combineert binnen de collectie verschillende eigentijdse materialen die die elegantie en expressieve flair combineren: Cement, hars, steen, marmer, geoxideerde metalen en hout. De verschillende oppervlakteafwerkingen en beschikbare afmetingen versterken het projectpotentieel om originele locaties met een sterk grootstedelijk karakter te creëren. De Mark is een uitkomst voor zowel vloer- als wandafwerkingen! Bekijk direct afbeeldingen van deze collectie, of lees hier meer.

Op zoek naar de scherpste prijs voor deze keramische tegel? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom.  Heeft u een vraag? Stel deze dan gerust via de chat op onze website.

Enkele afbeeldingen van de Atlas Concorde Mark:Mark Cherry, White, Silver


Mark Cherry


Mark Chrome


Mark Clay


Mark Graphite, Chrome, Gypsum


Mark Gypsum


Mark Moka, Ivory


Mark Moka, Taupe


Mark Pearl, Grey, Gypsum


Mark Tobacco


Mark Tobacco

Lees meer over Atlas Concorde Mark

Atlas Concorde Mark collectie

De Mark collectie draagt een post-industriële eigentijdse, eigentijdse uitstraling. Deze keramische tegel reproduceert charme en karakter en is perfect in balans tussen een strakke, fraaie uitstraling en hoogwaardige, technische prestaties. De Mark collectie heeft een kleurenpallet van wel 12 verschillende kleuren, 6 voor de vloer en 6 voor de wand. Deze kleuren geven ieder een eigen effect aan de tegel. Met deze grote verscheidenheid aan kleuren kan deze tegel aan bijna iedere ruimte en wens worden aangepast. De afmetingen zijn zowel in kleine als grote formaten te krijgen. Pas de Mark tegel dus helemaal naar eigen wens aan!

De Mark is gemaakt van keramiek. Keramiek is een materiaal van hoogwaardige kwaliteit samen met een fraaie uitstraling. Keramiek is kleur, kras en slijtvast en behoeft ook weinig onderhoud! Ideaal voor een prachtige en hoogwaardige tegel die weinig onderhoud nodig heeft!

Atlas Concorde Mark toepassing

Door de grote verscheidenheid aan kleuren en afmetingen is heeft deze tegel een grote mogelijkheid tot gebruik. De strakke betonlook afwerking past perfect in het plaatje van de hedendaagse designs. Daarom zal deze tegel niet alleen thuis gebruikt kunnen worden, maar bijvoorbeeld ook in bedrijfshallen of openbare ruimtes. De Mark is dus voor iedere ruimte een goede mogelijkheid in de voordelen van praktisch en hoogwaardig keramiek.

De Mark collectie is ook te verkrijgen in een speciale afwerking voor buitenruimtes. Meer info hierover? Ga dan naar de pagina van de Atlas Concorde Mark buitentegel. 

Atlas Concorde Mark kleuren en afmetingen

De Atlas Concorde Mark is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:

Vloertegels:
– Mark Gypsum
– Mark Pearl
– Mark Chrome
– Mark Clay
– Mark Tobacco
– Mark Graphite

Wandtegels:
– Mark White
– Mark Ivory
– Mark Taupe
– Mark Silver
– Mark Cherry
– Mark Moka

Afmetingen:

Vloertegels:
30×60 cm, 60×60 cm, 75×75 cm, 22.5×90 cm, 45×90 cm, 75×150 cm

Wandtegels:
40×80 cm, 40.5×56 cm

Verder is de Mark serie nog in speciale afwerkingen en afmetingen, zoals mozaïek verkrijgbaar. Neem voor meer informatie hierover gerust contact met ons op.

Atlas Concorde Mark kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Atlas Concorde tegels. Hierdoor kunnen wij u adviseren en de scherpste prijs aanbieden voor deze tegel.

Bent u geïnteresseerd in de Atlas Concorde Mark of wilt u meer informatie? Dan kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen! Bent u architect of designer? Neem dan contact met één van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!