Caesar Iconica

De collectie Caesar Iconica is geïnspireerd door meer dan 2000 jaar kunst- en architectuurgeschiedenis. Deze collectie presenteert namelijk het natuurlijke travertijn in de vorm van keramiek. Travertijn is een een tijdloos icoon met een unieke en onmiskenbare persoonlijkheid. Alle prachtige kenmerken van travertijn natuursteen zijn verwerkt in de collectie Caesar Iconica. Maar dan met alle voordelen van hoogwaardig keramiek. Benieuwd naar een prijsopgave voor deze collectie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Of neem voor meer informatie over de mogelijkheden van de collectie gerust eens contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Caesar Iconica collectie travertijn look tegels

De collectie Caesar Iconica herdefinieert de aantrekkingskracht van travertijn door middel van een uitgebreide collectie keramische tegels. Waarbij esthetische en ontwerpperspectieven vermenigvuldigd worden. Deze veelzijdige collectie designtool vindt zijn oorsprong in een gebalanceerde grafische en kleurherinterpretatie van travertijn steen. Caesar Iconica tegels belichamen zo de perfecte fusie van traditie en innovatie, waardoor ze een tijdloze toevoeging zijn aan elke moderne ruimte. En ook te gebruiken zijn in allerlei ruimtes. Verschillende looks aan travertijn steen zijn opgenomen in de collectie. Met daarbij ook verschillende afmetingen en diktes. Met zelfs een dikte van 20 mm waardoor de Caesar Iconica tegels ook buiten gebruikt kunnen worden. Ook is een prachtig XL-formaat in de collectie verwerkt met 120x120 cm tegels en 120x278 cm tegels.

Een travertijn look tegel voor iedere ruimte

Met Caesar Iconica wordt de tijdloze esthetiek van travertijn nieuw leven ingeblazen en geïnterpreteerd in een hedendaagse context. De travertijn tegels belichamen de perfecte fusie van traditie en innovatie, waardoor ze een onmisbare toevoeging zijn aan elke moderne ruimte. Of het nu gaat om vloeren, wanden, binnen- of buitentoepassingen, Caesar Iconica nodigt uit tot het creëren van ruimtes die doordrenkt zijn met geschiedenis en tegelijkertijd een visie bieden voor de toekomst.

Kleuren en afmetingen

Deze collectie is verkrijgbaar in onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Iconica Navona Verso
  • Iconica Navona Contro
  • Iconica Classico Verso
  • Iconica Classico Contro
  • Iconica Silver Verso
  • Iconica Silver Contro

Afmetingen:

30x60 cm, 60x60 cm, 20x60 cm, 10x60 cm, 40x60 cm, 60x120 cm, 60x120 cm, 120x120 cm, 120x278 cm

De Caesar Iconica tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

De prachtige travertijn look tegels uit de Caesar Iconica collectie bieden wij u bij Regge Tegels & Vloeren graag aan tegen een aantrekkelijke prijsopgave. Samen met advies op maat. Onze verkoopmedewerkers geven u in onze showroom graag advies over de mogelijkheden van de collectie. Daarnaast denken wij ook bij zakelijke projecten graag met u mee. Bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met onze accountmanagers op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van de collectie