Caesar I.MAT

De unieke I.MAT collectie van het Italiaanse merk Caesar belichaamt de essentie van moderne industriële esthetiek, waar functionaliteit en ruwe schoonheid samenkomen om een ruimte te transformeren tot een ware industriële oase. Elke tegel vertelt een verhaal van luxe, duurzaamheid en verfijning. Maak van uw ruimte een meesterwerk met de Caesar I.MAT tegels.

Wilt u graag de tegels uit deze collectie met eigen ogen bekijken? Breng dan gerust eens een bezoek aan onze showroom in Enter. Wilt u liever eerst nog meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Uiteraard kunt u ook direct een scherpe prijs ontvangen door een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Ontdek de collectie

Met Caesar I.MAT wordt elke tegel een expressie van krachtige eenvoud, doordrenkt met de rijke traditie van het merk en voorzien van de nieuwste technologische innovaties. De industriële serie omarmt de ruwe, onbewerkte esthetiek die zo kenmerkend is voor industriële designstijlen en voegt daar een vleugje elegantie aan toe, waardoor een unieke balans ontstaat tussen robuustheid en verfijning. Deze tegels zijn ontworpen om de tand des tijds te doorstaan, waardoor ze ideaal zijn voor ruimtes met intensief gebruik en veeleisende omstandigheden. De matte afwerking geeft een subtiele, industriële uitstraling en zorgt voor een tijdloze charme die elke ruimte verrijkt.

Betreed de wereld van Caesar I.MAT

I.MAT valt op door zijn rijkdom aan kleuren en details: scheuren, zouten en de typische uitwassen van beton verfraaien de collectie en brengen tot leven. De namen van de afzonderlijke kleuren verwijzen naar de mathematische en geometrische ziel van de Brutalistische beweging, een culturele beweging die een keerpunt betekende in de hedendaagse architectuur, gevoed door de hardheid en expressieve kracht van industrieel beton. Verkrijgbaar in vijf kleuren: de neutrale witte tint van Ratio, het warme beige van Area en ook verschillende tinten grijs: licht Rule, warm Square en intens Cube. Dit is een gedurfde maar evenwichtig kleurenpalet om alledaagse ruimtes mee aan te kleden.

Kleuren en afmetingen

De Caesar I.MAT collectie bevat onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • I.MAT Ratio
  • I.MAT Area
  • I.MAT Rule
  • I.MAT Square
  • I.MAT Cube

Afmetingen:

  • 120x120cm
  • 60x120cm (ook in patroon)
  • 80x80cm (ook voor buiten)
  • 20x80cm

Caesar I.MAT kopen?

Regge Tegels & Vloeren kan alle tegels uit de I.MAT collectie tegen scherpe prijzen aanbieden omdat wij in nauw contact staan met de fabrikant. Bent u benieuwd naar deze scherpe prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Of neem voor meer informatie contact met ons op. Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom in onze showroom in Enter. Hier kunt u de tegels direct met eigen ogen bekijken. Bent u een architect en bezig met een zakelijk project? Dan vragen wij u om via ons zakelijke contactformulier contact met ons op te nemen.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen uit de I.MAT collectie van Caesar