Caesar Step In

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van de Step In-collectie van Caesar, een meesterwerk in design dat een nieuwe dimensie toevoegt aan eigentijdse interieurs. Met een harmonieuze combinatie van innovatie, functionaliteit en esthetiek, brengt deze collectie een frisse wind in elke ruimte.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over de tegels uit de Step In collectie? Neem dan gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom. Benieuwd naar een scherpe totaalprijs? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Ontdek de Step In collectie van Caesar

Step in van het merk Caesar is een keramische tegel waarin de wereld van teruggewonnen steen en versleten beton in perfecte harmonie samengaan om een eigentijdse smaak te bieden. De ontmoeting tussen materie van de steen en de industriële aard van beton is zichtbaar aan het oppervlak in de vorm van geraffineerde kleurenschema's die het product een warme, moderne smaak geven. De keramische tegels belichamen moderniteit en verfijning. Daarnaast omarmt de collectie strakke lijnen en minimalistische ontwerpen, waardoor een tijdloze esthetiek ontstaat die naadloos integreert in diverse interieurstijlen. Of u nu een modern appartement inricht of een strak kantoor wilt creëren, de Step In-tegels bieden de perfecte basis voor een eigentijdse leefomgeving. Het is niet alleen een visuele traktatie, maar ook een praktische keuze. Vervaardigd met geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen, bieden deze tegels duurzaamheid en weerstand tegen dagelijkse slijtage.

Step In outdoor

In de outdoor collectie van Step In komen design en functionaliteit samen om buitenruimtes te transformeren. Deze collectie is een ode aan stijlvol buitenleven, met tegels die niet alleen duurzaamheid en weerbestendigheid belichamen, maar ook een esthetisch plezier bieden dat elke buitenomgeving verfraait. De outdoor tegels zijn speciaal ontworpen om de naadloze overgang van binnen naar buiten te vergemakkelijken. De collectie omvat een scala aan texturen en kleuren die de natuurlijke elementen weerspiegelen, van warme aardetinten tot verfijnde grijstinten. Hierdoor kunnen ze naadloos integreren in diverse buitenomgevingen, van moderne terrassen tot klassieke tuinen.

Kleuren en afmetingen

Step In van Caesar is in diverse kleuren en afmetingen te verkrijgen.

Kleuren:

  • Step In Dust
  • Step In Grey
  • Step In Taupe
  • Step In Dark

Afmetingen:

  • 60x60cm
  • 30x60cm
  • 30x30cm

Caesar Step In bij Regge Tegels & Vloeren

Bent u enthousiast geworden over een tegel uit de Step In collectie van Caesar? Vraag dan gerust meer informatie aan door contact met ons op te nemen of langs te komen in onze showroom in Enter (Overijssel). Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende offerte aanvragen als u liever meteen een scherpe prijs van ons wilt ontvangen. Bent u een architect of designer en bezig met een zakelijk project? Dan vragen wij u contact met ons op te nemen middels het zakelijke contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van de Caesar Step In collectie