EnergieKer Agathòs

De EnergieKer Agathòs wordt gekenmerkt door zijn natuurgetrouwe weergave van natuursteen. Met een scala aan authentieke kleuren en texturen brengen deze tegels de pracht van de natuur naar binnen. De subtiele schakeringen en aders creëren een unieke visuele diepte die elke kamer tot leven brengt. De EnergieKer Agathòs belichaamt de perfecte samensmelting van verfijning en stijl. Deze tegelcollectie straalt een tijdloze elegantie uit die zowel klassiek als eigentijds is.

Regge Tegels & Vloeren kan u voor de EnergieKer Agathos tegels van een scherpe prijs. Om deze scherpe prijs van ons te ontvangen kunt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Wilt u meer informatie over de EnergieKer Agathòs tegels? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

EnergieKer Agathòs Collectie

De EnergieKer Agathòs tegels weerspiegelen de subtiele aderen en schakeringen van echt marmer, waardoor ze de rijke natuurlijke schoonheid van dit prestigieuze materiaal naar voren brengen. De zorgvuldig gekozen kleuren en patronen creëren een gevoel van luxe en verfijning in elke ruimte en maken van EnergieKer Agathòs de ultieme keuze voor diegenen die houden van de pracht van marmer.

Veelzijdige toepassingen

De veelzijdigheid van de EnergieKer Agathòs collectie kent geen grenzen. Of u nu vloer- of wandtegels zoekt, deze collectie past zich moeiteloos aan verschillende ruimtes aan. Van keukens tot badkamers en van woonkamers tot buitenpatio's: De EnergieKer Agathòs biedt talloze mogelijkheden om je persoonlijke stijl tot uiting te brengen.

Kleuren en afmetingen

EnergieKer Agathòs zijn in onderstaande kleuren en afmetingen te verkrijgen.

Kleuren:

  • Agathòs White
  • Agathòs Grey
  • Agathòs Multicolor
  • Agathòs Anthracite

Afmetingen:

  • 120x270cm
  • 120x120cm
  • 60x120cm (ook buiten)
  • 60x60cm (ook buiten)
  • 30x60cm
  • 9,9x30,2cm

EnergieKer Agathòs kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren staat in direct contact met de fabriek van EnergieKer en kan u daarom scherpe prijzen aanbieden voor deze EnergieKer Agathòs tegels. Voor een scherpe prijs kunt u altijd een geheel vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Ook geven wij graag meer informatie over dit tegelmerk. Wilt u graag meer informatie of advies? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Enter of neem contact met ons op. Bent u met een zakelijk project bezig waarbij u de EnergieKer Agathòs in gedachten heeft? Neem dan contact met ons op via het zakelijke contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele afbeeldingen van de EnergieKer Agathos tegels