EnergieKer Flatiron

Ontdek de stoere en eigentijdse uitstraling van de EnergieKer Flatiron tegelcollectie, geïnspireerd op het ruige en industriële karakter van geoxideerd ijzer. Deze unieke serie keramische tegels combineert de verbluffende esthetiek van verweerd metaal met de duurzaamheid en veelzijdigheid van keramiek, waardoor een unieke en stijlvolle toevoeging ontstaat voor elk interieur. Bij Regge Tegels & Vloeren bieden wij u de EnergieKer Flatiron graag tegen een scherpe prijs aan. Benieuwd naar deze prijsopgave? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Bij vragen en voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De collectie EnergieKer Flatiron

Met een keuze uit maar liefst zes verschillende kleuren, biedt de EnergieKer Flatiron collectie een breed scala aan mogelijkheden om elke ruimte te transformeren. Of u nu kiest voor de diepe en rijke tinten van verroest ijzer of de subtiele nuances van gepatineerd metaal, deze tegels voegen een vleugje industrieel chic toe aan elke omgeving. De voordelen van keramische tegels komen volledig tot hun recht in de EnergieKer Flatiron collectie. Niet alleen bieden ze een indrukwekkende esthetiek, maar ze zijn ook bestand tegen krassen, vlekken en slijtage, waardoor ze ideaal zijn voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Bovendien zijn ze eenvoudig te onderhouden en te reinigen, waardoor ze een praktische en duurzame keuze zijn voor elke ruimte. Of u nu een industriële loft, een modern kantoor of een eigentijdse woning wilt inrichten, de EnergieKer Flatiron tegels bieden een veelzijdige en inspirerende oplossing. Laat u betoveren door de ruwe schoonheid van geoxideerd ijzer en voeg een vleugje urban flair toe aan uw interieur met deze opvallende keramische tegels.

Kleuren en afmetingen

De EnergieKer Flatiron collectie bestaat uit deze kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Flatiron White
  • Flatiron Blue
  • Flatiron Jeko
  • Flatiron Silver
  • Flatiron Rust
  • Flatiron Black

Afmetingen:

30x60 cm, 60x60 cm, 80x80 cm, 60x120 cm, 120x120 cm, 120x280 cm.

De EnergieKer Flatiron tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Bij Regge Tegels & Vloeren kunnen wij u voorzien in meer informatie over de mogelijkheden van de collectie EnergieKer Flatiron. Bij vragen over de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen. Of breng eens een bezoek aan de showroom. Bezig met een zakelijk project en hiervoor op zoek naar EnergieKer Flatiron tegels? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele afbeeldingen van de collectie