Ergon Lombarda

De Ergon Lombarda is een serie Ceppo di Gre-look keramische tegels. De Ceppo di Gre wordt gekenmerkt door kleine kiezels die in de textuur van het oppervlak zijn verwerkt. Deze kleine kiezels maken de Ergon Lombarda een levendige tegelserie met alle voordelen van keramiek.

Wilt u een scherpe prijs ontvangen voor de Ergon Lombarda serie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Meer informatie over deze serie? Dan kunt u ons altijd bellen of mailen, of hier contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Ergon Lombarda Ceppo di Gre collectie

De Ergon Lombarda collectie is een collectie die nieuwe mogelijkheden geeft aan inrichting. De Ergon Lombarda Ceppo di Gre collectie is geïnspireerd op het natuursteen Ceppo di Gre. Dit steen is veelgebruikt in de meest iconische gebouwen van Milaan uit voornamelijk de vorige eeuw. Deze opvallende en charismatische stijl is door Ergon tegels perfect omgezet in de voordelen van een keramische tegel. De Ergon Lombarda collectie heeft 3 kleurmogelijkheden. Dit zijn de kleuren Ergon Lombarda Bianco, Grigio en Nero. Er zijn 4 formaten verkrijgbaar in de collectie. De dikte van de binnentegels is 9,5 mm. Ook zijn er buitentegels verkrijgbaar met een dikte van 20 mm. Wilt u meer informatie over Ceppo di Gre tegels? Lees dan eens ons blog over Ceppo di Gre.

Een 20 mm afwerking voor buiten

Als natuursteen terrastegel van keramiek kan de Ergon Lombarda ook gebruikt worden. Hiervoor is een afwerking opgenomen in de collectie met een dikte van 20 mm. Enkel de kleur Grigio kan verkregen worden in deze dikte voor buiten. De formaten van de buitentegels zijn 40x120 cm en 60x60 cm. Ook de terrastegels uit de collectie vindt u bij Regge Tegels & Vloeren tegen een scherpe prijs.

Kleuren en afmetingen

Deze collectie is verkrijgbaar in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Lombarda Grigio
  • Lombarda Nero
  • Lombarda Bianco

Afmetingen:

9,5 mm dikte: 30x60 cm, 45x90 cm, 60x120 cm, 60x60 cm, 90x90 cm.

20 mm dikte: 40x120 cm, 60x60 cm (Enkel de kleur Grigio)

Ergon Lombarda tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren geeft graag meer informatie en inspiratie over de Ceppo di Gre Ergon Lombarda tegels. Voor meer informatie en inspiratie kunt u contact met ons opnemen of een bezoek brengen aan de showroom. Bent u met een zakelijk project bezig? Dan kunt u contact met ons opnemen via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Lombarda collectie