Flaviker Savoy

Een nieuwe collectie keramische tegels, met de inspiratie gevonden in marmer-gesteente met grijstinten. Dat is de basis waarmee de Flaviker Savoy gevormd is. Deze in 2020 geintroduceerde collectie voegt de elegante en statige uitstraling van marmer, samen met de hoogwaardige kwaliteit van praktisch keramiek. Meer informatie over de Savoy collectie van Flaviker Tegels? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Een scherpe prijs krijgen voor de Savoy collectie? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan, of kom voor een goed advies op maat bij ons langs in de showroom.

Afbeeldingen van deze collectie:

Flaviker Savoy collectie

De Flaviker Savoy collectie heeft de inspiratie gehaald uit het beroemde marmer-gesteente uit de Franse Alpen. De elegantie van de marmerlook wordt extra versterkt door de Lux-afwerking aan het oppervlak. Breng een prestigieuze sfeer in iedere ruimte door de Savoy collectie in huis te halen!

Savoy toepassing

De Savoy kan worden toegepast in verschillende ruimtes die op zoek zijn naar een unieke uitstraling. Deze uitstraling zal er uit springen in iedere ruimte waar de Savoy collectie wordt gebruikt. Deze collectie keramische tegels is in staat om zich aan te passen aan iedere ruimte.

Savoy kleuren en afmetingen

De Savoy collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen:

Kleuren:
– Savoy Moon
– Savoy Grey
– Savoy Smoke

Afmetingen:
90×90 cm, 60×120 cm, 120×120 cm

Flaviker Savoy kopen?

Interesse in de Flaviker Savoy, samen met een scherpe prijs? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan of kom voor advies langs bij ons in de showroom. U kunt voor meer informatie uiteraard ook contact met ons opnemen.
Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen