Lea Ceramiche Cliffstone

Cliffstone is de interpretatie van een rotsachtig gesteente dat niet in de natuur bestaat, maar op creatieve manier opnieuw is uitgevonden voor Lea Ceramiche. Het zijn tegels met steeneffect die de aders en kenmerken van steen reproduceren. Verschillende nerven voor elk afzonderlijk stuk met kunstmatige markeringen die de consistentie van het materiaal bedekken.

Lea Ceramiche Cliffstone tegels tegen een scherpe prijs vindt u bij Regge Tegels & Vloeren. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem voor meer informatie contact met ons op. Uiteraard kunt u ook langskomen in onze showroom om de tegels te bekijken en meer informatie te ontvangen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Lea Ceramiche Cliffstone tegels

De Lea Ceramice Cliffstone onderscheidt zich doordat de tegels net op echt steen lijken. De tegels zijn er zowel in vloertegels als in verschillende soorten wandtegels. Ook zijn er enkele aparte finishes voor de oppervlakten en diverse speciale stukken. De Lea Ceramiche Cliffstone tegels passen in elk interieur! Gebruik deze collectie bijvoorbeeld als natuursteen vloertegels.

Kleuren en afmetingen

De Lea Ceramiche Cliffstone is in diverse kleuren en afmetingen verkrijgbaar.

Kleuren:

  • White Dover
  • Beige Madeira
  • Taupe Moher
  • Grey Tenerife

Afmetingen:

90x90cm, 60x120cm, 60x60cm en 30x60cm.

Lea Ceramiche Cliffstone kopen?

Bent u geinteresseerd in de Cliffstone-tegels of wilt u hier extra informatie over? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Of breng een bezoek aan onze showroom. Bent u een architect of designer en bezig met een zakelijk project? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers of vul het zakelijke contactformulier in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van deze serie