Marazzi Plaster

Marazzi Plaster collectie is een mooie keramische tegelserie, die zowel donkere als lichte tinten bevat, wat een zeer grote mogelijkheid tot gebruik geeft. Plaster brengt de uitstraling van beton naar de hedendaagse trends, waardoor een karakteristieke moderne uitstraling gecreëerd wordt. Hierdoor zal de Plaster overal een uitstraling geven die modern is, maar mede door de voordelen van keramiek jarenlang gebruiksgemak zal geven.

Op zoek naar de beste prijs voor deze tegelserie? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan, of kom gerust eens langs bij ons in de showroom voor advies van onze verkopers. Meer informatie? Neem dan gerust contact met ons opnemen.

Afbeeldingen van de Plaster collectie

Marazzi Plaster collectie

Plaster collectie past helemaal bij de moderne interieur ideeën. De strakke cement look van deze serie wordt met een variatie van 5 kleuren in meerdere mogelijkheden weergegeven. Hierdoor kan deze keramische tegel naar eigen smaak worden aangepast.

Plaster toepassing

De Plaster heeft een industriële doch neutrale uitstraling die in bijna elke ruimte kan worden toegepast. Denk hierbij niet alleen aan een woonkamer of woonkamer, maar ook aan bijvoorbeeld een openbare ruimte of een bedrijfshal bijvoorbeeld.

Plaster buitentegel

De neutrale uitstraling van de Plaster serie kan door een speciale 20 mm afwerking ook voor buitenruimtes worden gebruikt. Klik voor meer informatie over de Marazzi Plaster buitentegel.

Plaster kleuren en afmetingen

De Plaster is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

De Plaster is te verkrijgen in de afmetingen:
– Plaster Antracite
– Plaster Butter
– Plaster Grey
– Plaster Sand
– Plaster Taupe

De Plaster is te verkrijgen in de afmetingen:

30×60 cm, 60×60 cm, 75×75 cm, 60×120 cm, 60×60 cm

Marazzi Plaster kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Marazzi tegels! Hierdoor kunnen wij u voorzien in de scherpste prijs met bijpassend advies.

Bent u geïnteresseerd in de of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen