Nuovocorso Shelby

De Nuovocorso Shelby is een keramisch parket met een fraaie houtlook. Samen met 4 kleurvariaties brengt dit keramisch parket een fraaie en natuurlijke look in elke ruimte!

Lees meer over Nuovocorso Shelby

Enkele afbeeldingen van de Nuovocorso Shelby:


Shelby Bronze


Shelby Copper


Shelby Gold


Shelby Platinum

Lees meer over Nuovocorso Shelby

Nuovocorso Shelby toepassingen

Het hout-effect keramisch parket bevat planken van 180 cm, waardoor dit keramisch parket niet te onderscheiden is van echte houten planken, maar dan wel met de voordelen van hoogwaardig keramiek. De kenmerken van het hout, zoals de knoesten en barsten, zijn tot in het kleinste detail overgenomen in de Nuovocorso Shelby. Met 4 warme en koude kleurvariaties heeft deze serie ook nog een ruime keus. Breng de natuurlijke houtlook nu in elke commerciële, openbare of particuliere met de Nuovocorso Shelby.

Nuovocorso Shelby kleuren en afmetingen

Kleuren:
– Shelby Platinum
– Shelby Gold
– Shelby Bronze
– Shelby Copper

Afmetingen:
20×180 cm

Nuovocorso tegels kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Nuovocorso tegels. Hierdoor kunnen wij de scherpste prijs samen met deskundig advies aanbieden! Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!