Nuovocorso Shelby

De Nuovocorso Shelby is een keramisch parket met een fraaie houtlook. Samen met 4 kleurvariaties brengt dit keramisch parket een fraaie en natuurlijke look in elke ruimte. De toepassing van de Shelby collectie brengt ook nog het voordeel van hoogwaardig, A-kwaliteit keramiek met zich mee.

Interesse in de Shelby collectie? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie. Langskomen bij ons in de showroom voor advies en inspiratie van de verkopers is ook mogelijk.

Afbeeldingen van de Shelby collectie

Nuovocorso Shelby toepassingen

Het hout-effect keramisch parket bevat planken van 180 cm, waardoor dit keramisch parket niet te onderscheiden is van echte houten planken, maar dan wel met de voordelen van hoogwaardig keramiek. De kenmerken van het hout, zoals de knoesten en barsten, zijn tot in het kleinste detail overgenomen in de Nuovocorso Shelby. Met 4 warme en koude kleurvariaties heeft deze serie ook nog een ruime keus. Breng de natuurlijke houtlook nu in elke commerciële, openbare of particuliere met de Nuovocorso Shelby.

Shelby kleuren en afmetingen

Kleuren:
– Shelby Platinum
– Shelby Gold
– Shelby Bronze
– Shelby Copper

Afmetingen:
20×180 cm

Nuovocorso tegels kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Nuovocorso tegels. Hierdoor kunnen wij de scherpste prijs samen met deskundig advies aanbieden! Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen