Nuovocorso Tuscany

De Tuscany serie brengt warmte in uw huis, deze keramische tegels zijn een prachtig voorbeeld van de techniek die Nuovocorso gebruikt. Nuovocorso Tuscany is een collectie die de liefde voor klassiek materiaal laat zien door middel van een mix tussen betonlook en terracotta. Deze serie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen.

Op zoek naar meer informatie over deze collectie? Neem dan contact met ons op voor meer informatie, of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen. Langskomen bij ons in de showroom voor advies is uiteraard ook mogelijk.

Afbeeldingen van de Tuscany collectie

Nuovocorso Tuscany toepassingen

De Tuscany heeft kenmerken die herinneren aan de charme van tijdloze afwerkingen. Deze keramische tegels hebben een kenmerkende terracotta afwerking met verschillende texturen aan het oppervlak die de Tuscany van de kenmerkende uitstraling voorziet.

Nuovocorso Tuscany kleuren en afmetingen

Kleuren:
– Blanc
– Gris

Afmetingen:
120×120 cm

Nuovocorso tegels kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Nuovocorso tegels. Hierdoor kunnen wij de scherpste prijs samen met deskundig advies aanbieden! Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Bent u ontwerper of architect? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen