Pastorelli QD

De Pastorelli Quarzdesign tegelserie wordt gekenmerkt door natuursteen met de inzet van kwartssplinters in het oppervlak. Dit kwarts heeft de naam ‘Lightstone’, waarvan de kenmerken zijn overgenomen in fraai keramiek, de Pastorelli QD. Deze splinters vormen een subtiel contrast met het natuursteen in de tegels waardoor de tegel een mooie basis vormt. De Pastorelli Quarzdesign is beschikbaar in vier verschillende kleurtinten die allemaal een licht variërende tint hebben. Samen met vele verschillende afmetingen brengt de Quarzdesign een grote keuzemogelijkheid voor iedere klant.

Enkele afbeeldingen van de Pastorelli Quarzdesign:

QD Antracite

QD Beige

QD Black

QD White

Lees meer over Pastorelli QD

De Pastorelli Quarzdesign collectie

De QD combineert de kracht en bruikbaarheid van steen in een keramische interpretatie van een van de mooiste en meeste exclusieve kwartsieten welke natuursteen te bieden heeft. Neem nu een prachtige natuursteen-look tegel in huis die alle voordelen van keramiek met zich mee brengt.

Pastorelli Quarzdesign kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Pastorelli tegels. Daarom kunnen wij u de scherpste prijs aanbieden voor deze prachtige tegel.

Bent u geïnteresseerd in de Pastorelli Quarzdesign of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!