Unicom Starker Polestar

De serie Polestar van Unicom Starker is geïnspireerd op de schoonheid van de Spaanse kalksteen Moon Grey, gewonnen in San Vicente. Het oppervlak van deze natuursteenlooktegel heeft een rijke structuur aan kleine fossielen waardoor het een dynamische uitstraling krijgt. Dankzij de verscheidenheid aan gerectificeerde formaten en decoraties (traditioneel mozaïek, modulair mozaïek en stroken) is het ideaal te gebruiken voor iedere ruimte in uw woning.

Heeft u interesse in de Unicom Starker Polestar tegels? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan bij Regge Tegels & Vloeren. Uiteraard kunt u ook eerst meer informatie opvragen door contact met ons op te nemen of door een bezoek te brengen aan onze showroom.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Unicom Starker Polestar collectie

De Unicom Starker Polestar collectie is een geïnspireerd op kalksteen. Het natuurlijke kalksteen wordt gekenmerkt door een prachtige textuur. Deze textuur heeft schakeringen en lichte puntjes in zich. Deze keramische variant van kalksteen is verkrijgbaar in 5 kleurvariaties. Daarnaast is de Unicom Starker Polestar verkrijgbaar in meerdere formaten. Zelfs een formaat van natuursteen vloertegel in XL formaat doordat er een formaat van 120x120 cm in de collectie verwerkt is.

Kleuren en afmetingen

De Unicom Starker Polestar serie komt in een vijftal kleuren en zestal afmetingen.

Kleuren:

  • Polestar Snow
  • Polestar Moon
  • Polestar Cloud
  • Polestar Space
  • Polestar Thunder

Afmetingen: 30x30cm, 30x60cm, 60x60cm, 60x120cm, 80x80cm en 120x120cm.

De serie heeft trouwens ook een buitenvariant.

Unicom Starker Polestar kopen bij Regge Tegels & Vloeren?

Bent u geïnteresseerd in de Unicom Starker Polestar tegels? Neem dan voor meer informatie contact met ons op of kom langs in onze showroom. Liever direct een scherpe prijs ontvangen? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Bent u bezig met een zakelijk project en zoekt u hier deze tegels voor? Neem dan contact op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldigen van deze serie