Buitentegels

Buitentegels zijn de basis van de uitstraling die u wilt geven aan uw tuin, terras of andere buitenruimtes. Regge Tegels & Vloeren biedt hiervoor een assortiment aan waarin vele verschillende soorten, afmetingen en afwerkingen te verkrijgen zijn.

Buitentegels

Buitentegels zijn de basis van de uitstraling die u wilt geven aan uw tuin, terras of andere buitenruimtes. Regge Tegels & Vloeren biedt hiervoor een assortiment aan waarin vele verschillende soorten, afmetingen en afwerkingen te verkrijgen zijn. Zo proberen wij samen met u uit te komen op een resultaat naar uw wens!

Wilt u meer inspiratie op doen en direct advies krijgen van onze verkoopmedewerkers? Dan bent u van harte welkom bij ons in de showtuin. Meer informatie over buitentegels? Neem dan direct contact met ons op. Of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen voor buitentegels.

Onze projecten met buitentegels

Keramische tegels voor buiten

Ons assortiment aan buitentegels bestaat geheel uit keramische buitentegels. Omdat de buitentegels van keramisch materiaal zijn gemaakt, hebben ze vele praktische voordelen t.o.v. bijvoorbeeld echt natuursteen en kan er ook een houtlook vloer worden gelegd buiten.

Ten eerste zijn keramische buitentegels kleur, kras en slijtvast en hebben ze weinig onderhoud nodig. Hierdoor kan er niks in de tegels trekken en heeft u weinig omkijken naar uw buitenvloer. Ten tweede garanderen buitentegels van keramiek een lange duurzaamheid, waardoor u extra kunt genieten van de tegels!

Tuin- en terrastegels bij Regge Tegels & Vloeren

Naast een uitgebreid assortiment voor binnen, biedt Regge Tegels & Vloeren ook een zeer uitgebreid assortiment voor buiten. Met verschillende stijlen, zoals betonlook, houtlook en natuursteenlook voor buitenruimtes en een brede variatie in afmetingen bieden wij voor iedere wens van de klant een mogelijkheid. In onze showtuin hebben wij een deel van dit assortiment liggen. Kom gerust eens langs om inspiratie op te doen en advies van onze verkopers te krijgen.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen