Buitentegels

Buitentegels zijn de basis van de uitstraling die u wilt geven aan uw tuin, terras of andere buitenruimtes. Regge Tegels & Vloeren biedt hiervoor een assortiment aan waarin vele verschillende soorten, afmetingen en afwerkingen te verkrijgen zijn.

Ontwerp uw tuin met de juiste buitentegels

Buitentegels zijn de basis van de uitstraling die u wilt geven aan uw tuin, terras of andere buitenruimtes. Regge Tegels & Vloeren biedt hiervoor een assortiment aan waarin vele verschillende soorten, afmetingen en afwerkingen te verkrijgen zijn. Zo proberen wij samen met u uit te komen op een resultaat naar uw wens!

Wilt u meer inspiratie op doen en direct advies krijgen van onze verkoopmedewerkers? Dan bent u van harte welkom bij ons in de showtuin. Meer informatie over buitentegels? Neem dan direct contact met ons op. Of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen voor buitentegels.

Onze projecten met buitentegels

Ons assortiment aan buitentegels

Regge Tegels & Vloeren heeft een assortiment aan buitentegels waarin verschillende stijlen zijn verwerkt, zoals houtlook buitentegels of betonlook buitentegels. Met deze verschillende stijlen willen wij voor iedere tuin, terras, veranda, balkon, dakterras of welke buitenruimte dan ook een optie bieden, samen met de scherpste prijs natuurlijk. Kijk rond op onze website voor inspiratie, of kom het assortiment bekijken bij ons in de showtuin.

Tuintegels van 60x60 cm of 100x100 cm?

De laatste jaren wordt ons assortiment aan buitentegels ook uitgebreid in formaten. Waar eerder tuintegels van 60x60 cm vooral gangbaar waren, worden tegenwoordig ook steeds meer tuintegels van bijvoorbeeld 80x80 cm, 90x90 cm, 100x100 cm of zelfs 120x120 cm aangeboden. Ieder formaat, van 60x60 cm tot 120x120 cm is verwerkt in ons assortiment. Kies dan ook uit ons assortiment het formaat aan buitentegels dat past bij uw wens.

Voordelen van keramische buitentegels

Ons assortiment aan buitentegels bestaat geheel uit keramische buitentegels. Omdat de buitentegels van keramisch materiaal zijn gemaakt, hebben ze vele praktische voordelen t.o.v. bijvoorbeeld echt natuursteen en kan er ook een houtlook vloer worden gelegd buiten.

Ten eerste zijn keramische buitentegels kleur, kras en slijtvast en hebben ze weinig onderhoud nodig. Hierdoor kan er niks in de tegels trekken en heeft u weinig omkijken naar uw buitenvloer. Ten tweede garanderen buitentegels van keramiek een lange duurzaamheid, waardoor u extra kunt genieten van de tegels!

Keramisch parket buiten

Keramisch parket is een van de populairste vloeren op dit moment voor binnen. Maar tegenwoordig is keramisch parket ook voor buiten verkrijgbaar. Deze tegels zijn vaak 2 of 3 cm dik, waardoor het parket uitstekend bestand is tegen de omstandigheden van buitenruimtes. Dit keramisch parket als tuintegel kan de natuurgetrouwe look van echt hout ook buiten worden gebruikt, in de voordelen van hoogwaardig keramiek. Benieuwd naar enkele projecten met keramisch parket voor buiten? Kijk dan naar het project Zwembad Zutphen, het project Almere of het project Keramische Houtlook Buitentegels.

Tuin- en terrastegels bij Regge Tegels & Vloeren

Naast een uitgebreid assortiment voor binnen, biedt Regge Tegels & Vloeren ook een zeer uitgebreid assortiment voor buiten. Met verschillende stijlen, zoals betonlook, houtlook en natuursteenlook voor buitenruimtes en een brede variatie in afmetingen bieden wij voor iedere wens van de klant een mogelijkheid. In onze showtuin hebben wij een deel van dit assortiment liggen. Kom gerust eens langs om inspiratie op te doen en advies van onze verkopers te krijgen.

Neem ook eens een kijkje op onze website van Keramische Buitentegels. Hier vindt u meer informatie en inspiratie over keramische tegels voor tuin en terras.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen