Vivafloors 6840 Visgraat

De Vivafloors 6840 Visgraat is een serie warm houtlook PVC dat in klein-formaat wordt geproduceerd, speciaal om verwerkt te kunnen worden in visgraat motief. Het visgraat motief geeft de landelijke uitstraling van de Vivafloors 6840 serie een speels karakter waardoor de vloer nooit saai op het oog zal vallen.

Een scherpe prijs krijgen voor de Vivafloors 6840 Visgraat? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. Langskomen bij ons in de showroom voor advies van onze verkopers kan natuurlijk ook.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Vivafloors 6840 Visgraat collectie

De Vivafloors 6840 collectie is een combinatie tussen de natuurgetrouwheid van een levensechte eikenhout look en de speelsheid wat door visgraat motief aan een vloer wordt gegeven. De PVC-stroken binnen deze collectie hebben een formaat van 15,24x60,96 cm. Deze PVC collectie is enkel te verkrijgen als lijmvariant. De toplaag heeft een dikte van 0,55 mm voor de slijtvastheid en vochtbestendigheid. Deze serie heeft ook een lange plank, bekijk hier de Vivafloors 6840 Lange Plank.

Een levendige, landelijke stijl

Wanneer u kiest voor de Vivafloors 6840 Visgraat collectie in een ruimte, bent u er zeker van dat de ruimte een levendige en landelijke stijl krijgt. Dit komt door de combinatie van visgraat motief met eikenhout PVC. Gebruik deze PVC Vloer als basis van bijvoorbeeld het interieur in uw slaapkamer of woonkamer.

De voordelen van Vivafloors 6840

  • Geluiddempend
  • Hygiënisch
  • Duurzaam
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Warm en sfeervol
  • Slijtvast
  • Vochtbestendig
  • Natuurgetrouw
  • Recyclebaar
  • Geschikt voor vloerverwarming

De Vivafloors 6840 Visgraat bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren geeft u een scherpe prijs voor de Vivafloors 6840 Visgraat samen met een goed advies op maat. Neem voor meer informatie contact met ons op, of kom eens langs bij ons in de showroom. Voor een zakelijk project bezig en op zoek naar dit visgraat PVC? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van de 6840 Visgraat