VivaFloors 8300

De VivaFloors 8300 is een eikenhouten PVC vloer. Deze PVC vloer heeft een gemêleerde look. Dit geeft het PVC een natuurlijke look die past in klassieke interieurs. Ook kan dit PVC goed gecombineerd worden met vloerverwarming.

Wilt u meer informatie over de VivaFloors 8300? Dan kunt u contact met ons opnemen of een bezoek brengen aan onze showroom. Bent u benieuwd naar een prijsopgave voor de VivaFloors 8300? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De VivaFloors 8300 serie

De basis van een klassiek interieur kan gelegd worden met de VivaFloors 8300. Dit prachtige PVC geeft alle details van de echte eikenhouten vloeren. Maar dan met de voordelen van een PVC Vloer. Gebruik de VivaFloors 8300 bijvoorbeeld in de slaapkamer of woonkamer. De serie heeft 2 varianten, namelijk lijm en click PVC. Het langere formaat van deze serie past ook goed bij de look van eikenhout. Naast een warme uitstraling ook echte warmte van de vloer krijgen? Dan is dit VivaFloors PVC ook een goede keus. Het is namelijk uitstekend te combineren met vloerverwarming.

Specificaties:

  • Afmeting: 142,2x22,9 cm (lijmvariant) en 142x22,5 cm (clickvariant)
  • Vloerdikte: 2,5 mm (lijmvariant) en 6,5 mm (clickvariant)
  • Toplaag: 0,55 mm

VivaFloors 8300 PVC koopt u bij Regge Tegels & Vloeren

Een scherpe prijs ontvangen voor VivaFloors 8300 PVC? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u meer informatie en inspiratie? Breng dan een bezoek aan onze showroom of neem contact met ons op. Bent u bezig met een zakelijk project en op zoek naar deze PVC Vloer? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van deze serie