Caesar Cocoon

De Caesar Cocoon tegels brengen de natuurlijke charme en warmte van hout in uw ruimtes, zonder in te leveren op de duurzaamheid en veelzijdigheid die keramiek te bieden heeft. Deze bijzondere collectie van keramische tegels combineert de esthetiek van hout met de robuustheid van keramiek, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen. Met bijzondere vormen en afmetingen is de Caesar Cocoon echt een unieke collectie. Benieuwd naar een scherpe prijs voor deze unieke houtlook tegels? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan! Voor meer informatie en advies kunt u ons bellen of mailen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De collectie Caesar Cocoon houtlook tegels

De Caesar Cocoon houtlook tegels omarmen de uitstraling van een van de meest kostbare houtsoorten en brengen deze in uw huis en andere architectonische ruimtes tot leven. Hierdoor ontstaan warme, omhullende sferen waarin u kunt genieten van intense en vervullende momenten in het dagelijks leven. Het ontwerp is zowel natuurlijk als elegant, eenvoudig en eigentijds, waardoor Cocoon de ideale keuze is om uw emoties volledig tot uitdrukking te brengen. Transformeer uw ruimtes met de tijdloze schoonheid en comfortabele uitstraling van Caesar Cocoon houtlook tegels.

Een levensechte houtlook

Met Caesar Cocoon houtlook tegels kunt u genieten van de authentieke uitstraling van houten looks. Zonder de zorgen over slijtage, vochtproblemen of intensief onderhoud die vaak gepaard gaan met echt hout. Deze keramische houtlook tegels zijn bestand tegen krassen, vlekken en vocht, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in keukens, badkamers, woonkamers, en zelfs buitenruimtes.

Kleuren en afmetingen

Deze Cocoon collectie is verkrijgbaar in onderstaande kleuren en afmetingen:

Kleuren:

  • Cocoon Bliss
  • Cocoon Glee
  • Cocoon Joy
  • Cocoon Ease
  • Cocoon Peace

Afmetingen:

20x120 cm, 7,5x45 cm, 30x120 cm

Caesar Cocoon tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Op zoek naar Caesar Cocoon tegels? Bij Regge Tegels & Vloeren bieden we ook de uitgebreide collectie Caesar Cocoon tegels aan tegen een scherpe prijs. Bezoek onze showroom voor een persoonlijke kennismaking met deze prachtige collectie. Voor zakelijke projecten staan we ook klaar om te assisteren via ons zakelijke contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van de collectie