Keramisch Hout

Keramisch hout is dé oplossing als u de natuurlijke charme wenst van houtlook tegels, maar met de voordelen van hoogwaardig keramiek. Als specialist in keramische houttegels kan Regge Tegels & Vloeren u voorzien van het beste advies en aanbod, samen met natuurlijk een scherpe prijs. U bent ook van harte welkom in onze showroom om inspiratie voor keramisch hout op te komen doen. En direct advies van onze verkoopmedewerkers te krijgen!

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Keramisch hout, wat is het precies?

Vaak vragen mensen zich af wat keramisch hout precies is. Keramisch hout is in feite gewoon een keramische tegel met een houtlook. Keramiek is een gebakken materiaal. Op dit gebakken materiaal wordt vervolgens de gewenste houtlook geprint. Met deze print wordt ieder detail van echt hout op het keramiek verwerkt. Op deze manier heeft het keramisch hout de voordelen van keramiek, waardoor u extra lang kunt genieten van uw houtlook vloer zonder dat hier gebruikssporen op zichtbaar zijn. Keramisch hout is dus de perfecte combinatie tussen de kwaliteit van houtlook maar dan met de voordelen van keramische tegels!

Het voordeel van keramische tegels houtlook

Waarom zou u kiezen voor houtlook keramische tegels in plaats van echt hout? Echt hout is prachtig en zeer natuurgetrouw, maar heeft helaas vooral kwalitatieve nadelen. Deze kwalitatieve nadelen hebben keramische houtlook tegels niet. Omdat dit keramisch materiaal kleur, kras en slijtvast is, onderhoudsarm en vochtbestendig! Wanneer u iets laat vallen, of wanneer er een vloer veel belopen wordt zal dit niet zichtbaar zijn! Dit geeft als extra voordeel dat u lang kunt genieten van de keramische tegels houtlook Door de moderne en innovatieve manier van produceren door fabrikanten is tegenwoordig de print van keramisch hout vrijwel niet meer te onderscheiden van echt hout!

Ons assortiment aan keramisch hout

Regge Tegels & Vloeren biedt een uitgebreid assortiment aan keramisch hout aan. Dit assortiment is de laatste jaren uitgebreid vanwege de toenemende populariteit van keramische houtlook vloeren. Verschillende stijlen en houtsoorten zijn hier in verwerkt, die ook weer verkrijgbaar zijn in afwisselende kleuren en afmetingen. Maar bij iedere keus bent u verzekerd van de kwaliteit van keramiek! Een deel van ons assortiment is ook te bezichtigen bij ons in de showroom, kom gerust eens langs en krijg direct advies van onze verkopers!

Houtlook tegels voor iedere ruimte

Het rustieke karakter van hout is perfect om het gevoel van natuur in huis te halen. Helaas heeft hout als nadeel dat hiet niet in iedere ruimte toegepast kan worden. De badkamer en keuken bijvoorbeeld zijn ruimtes waar echt hout niet gebruikt kan worden vanwege de vochtige omstandigheden. Kies daarom voor keramisch hout. Keramisch hout kan wel in deze ruimtes worden toegepast, onder meer door de vochtbestendigheid van keramiek. Wilt u dus een natuurgetrouwe look in ruimtes waar dit met echt hout niet kan? Dan zijn keramische houtlook tegels in de badkamer of keuken de praktische oplossing.

Houtlook terrastegels voor buiten.

Nog een voordeel van keramisch hout is dat het materiaal ook als houtlook terrastegels gebruikt kan worden. Dit komt door de kwalitatieve eigenschappen van keramiek. Deze eigenschappen zijn ook ideaal voor terrastegels. Dus bent u op zoek naar de charme van houtlook tegels voor uw tuin en terras? Dan is keramisch hout als terrastegel een uitgelezen mogelijkheid! Lees hier meer over houtlook terrastegels.

Keramisch hout bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren geeft u graag advies over keramisch hout, kom hiervoor gerust eens langs bij ons in de showroom en doe direct inspiratie op. Voor meer informatie kunt u ook direct contact met ons opnemen. Bent u direct benieuwd naar een scherpe prijsopgave voor keramisch hout? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Met een zakelijk project bezig en hiervoor op zoek naar de kwaliteit van keramische houtlook tegels? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Inspiratiefoto's: