Century Cross Over

De Century Cross Over tegelserie bestaat uit natuurlijke kleuren om een rustgevend geheel te creëren. Met lichte, subtiele kleurnuances in de tegels wordt de rust van een natuurlijke omgeving gecreëerd. Met verschillende formaten en leg patronen biedt de Cross Over een uitgebreid scala aan mogelijkheden voor elke ruimte en interieur.

Vraag voor een scherpe prijs direct een vrijblijvende offerte aan voor deze collectie, of kom langs bij ons in de showroom.

Lees meer over Century Cross Over

Enkele afbeeldingen van deze collectie:


Cross Over Desert


Cross Over Forest


Cross Over Land


Cross Over Mountain


Cross Over Ocean

Lees meer over Century Cross Over

Century Cross Over collectie

De natuurlijke uitstraling van de Cross Over collectie brengt rustiek met zich mee. Met de 6 verschillende kleurschakeringen kan deze tegelcollectie aangepast worden naar wens. Breng met de Cross Over een natuurlijke sfeer naar binnen waarmee rust en gemoedelijkheid in elke ruimte wordt gecreëerd.

Cross Over kleur en afmetingen

De Cross Over is te verkrijgen in de kleuren:
– Cross Over Desert
– Cross Over Forest
– Cross Over Ocean
– Cross Over Land
– Cross Over Mountain

DeCross Over is te verkrijgen in de afmetingen:
30×60 cm, 60×60 cm

Century Cross Over kopen?

Regge Tegels & Vloeren voorziet u graag in advies samen met een scherpe prijs!

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Century of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!