Century Syncro

Century Syncro is een keramische tegel met steenlook. De Syncro brengt door nadruk op detail elegantie in elke ruimte. Mooie, duurzame en tijdloze vloeren die een duidelijke eigentijdse stijl hebben. De basis, natuurlijke materialen, zijn zorgvuldig overgenomen en met een moderne tint verbeterd. Zo wordt met Century Syncro zowel een klassieke als moderne stijl gebracht.

De eigentijdse stijl van de Syncro collectie voor een scherpe prijs vindt u bij Regge Tegels & Vloeren. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of kom eens langs bij ons in de showroom.

Lees meer over Century Syncro

Enkele afbeeldingen van de Syncro:


Syncro Dark


Syncro Grey


Syncro Natural


Syncro Olive


Syncro White

Lees meer over Century Syncro

Century Syncro collectie

De neutrale kleuren binnen de Century Syncro collectie geven de tegel een rustige doch stoere look. Met de 5 kleurvariaties kan de tegel ook nog worden aangepast naar de wens van de consument. Deze tegel kan gebruikt worden voor zowel privé als commerciële of openbare ruimtes. Zo wordt met de Syncro een robuuste en stoere uitstraling gegeven aan elke ruimte!

Ook heeft Syncro collectie een 2 cm dikke afwerking voor buitenruimtes. Klik hier voor meer informatie over de Syncro buitenvariant. 

Century Syncro kleuren en afmetingen:

Syncro is te verkrijgen in de kleuren:
– Syncro White
– Syncro Grey
– Syncro Olive
– Syncro Natural
– Syncro Dark

Syncro is te verkrijgen in de afmetingen:
30×60 cm, 60×60 cm, 80×80 cm, 60×120 cm, 120×120 cm

Century Syncro kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Century tegels. Daarom kunnen wij u goed voorzien in advies met de scherpste prijs!

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Century of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!