EnergieKer Ceppo di Grè

Ontdek de elegantie en natuurlijke schoonheid van de EnergieKer Ceppo di Grè tegelcollectie, een verfijnde interpretatie van het klassieke Ceppo di Grè gesteente in de vorm van duurzaam keramiek. Deze exclusieve serie biedt een prachtige combinatie van de karakteristieke uitstraling van Ceppo di Grè met de talrijke voordelen van keramische tegels, waardoor een unieke en veelzijdige oplossing ontstaat voor elke ruimte. Bij Regge Tegels voorzien wij u graag in een scherpe prijsopgave voor de tegels EnergieKer Ceppo di Grè. Vraag direct een geheel vrijblijvend offerte om deze prijsopgave te ontvangen. Of neem voor meer informatie contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

EnergieKer Ceppo di Grè collectie

Met vijf verschillende kleuren om uit te kiezen, biedt de EnergieKer Ceppo di Grè collectie een breed scala aan mogelijkheden om elke stijl en voorkeur te complementeren. Of u nu de voorkeur geeft aan de warme en aardse tonen van traditioneel Ceppo di Grè of de eigentijdse charme van modernere tinten, deze tegels voegen een tijdloze en verfijnde esthetiek toe aan elk interieur. De voordelen van keramische tegels komen volledig tot uiting in de EnergieKer Ceppo di Grè collectie. Naast hun prachtige uiterlijk zijn deze tegels ook bestand tegen krassen, vlekken en slijtage, waardoor ze ideaal zijn voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Bovendien zijn ze eenvoudig te onderhouden en te reinigen, wat zorgt voor een zorgeloze en duurzame oplossing voor uw vloeren en wanden.

De look van Ceppo di Grè in alle projecten

Of u nu een klassiek landhuis, een eigentijdse loft of een minimalistisch kantoor wilt inrichten, de EnergieKer Ceppo di Grè tegels bieden een veelzijdige en inspirerende keuze. Laat u verleiden door de tijdloze charme van Ceppo di Grè en breng een vleugje natuurlijke elegantie in uw interieur met deze prachtige keramische tegels.

Kleuren en afmetingen

De EnergieKer Ceppo di Grè kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Ceppo di Grè White
  • Ceppo di Grè Warm
  • Ceppo di Grè Multi
  • Ceppo di Grè Grey
  • Ceppo di Grè Anthracite

Afmetingen:

60x60 cm, 80x80 cm, 30x60 cm, 60x120 cm, 120x120 cm, 120x280 cm, 163x324 cm, 120x280 cm.

De EnergieKer Ceppo di Grè tegels bij Regge Tegels & Vloeren

Bij Regge Tegels & Vloeren bieden wij u de EnergieKer Ceppo di Grè tegels aan tegen een scherpe prijs. Benieuwd naar deze prijsopgave? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Of neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op. Wij adviseren u graag over de EnergieKer Ceppo di Grè tegels bij Regge Tegels & Vloeren. U bent in onze showroom ook hartelijk welkom.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van deze collectie