Flaviker Rebel

De Flaviker Rebel is een keramische tegel met de uitstraling van metaal. De Rebel-collectie onderscheidt zich door een visueel opvallend oppervlak met doorschijnende effecten en kleurcontrasten die kenmerkend zijn voor slijtage en die de aantrekkingskracht van oude materialen met vlekken en sporen van roest nabootsen. Hierdoor heeft de Rebel-collectie de stoere uitstraling van metaal dat is aangetast door de tijd.

Heeft u interesse in de Rebel collectie of wilt u meer informatie? Vraag nu direct een geheel vrijblijvende offerte aan voor de Flaviker Rebel of neem contact met ons op voor meer informatie. U kunt natuurlijk ook altijd bij ons in de showroom langs komen voor advies en inspiratie.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Flaviker Rebel collectie metallic tegels

De Flaviker Rebel collectie bestaat uit 7 geoxideerde metaalkleuren met fascinerende kleurschakeringen en een breed scala aan afmetingen en diktes, van de grote oppervlakken van 160×320 cm in een dikte van 6 mm tot de 90×90 cm in een extra grote 20 mm dikte voor de buitenruimtes. Door deze grote variatie in kleuren en afmetingen, heeft de Flaviker Rebel een grote mogelijkheid tot gebruik. Populair is bijvoorbeeld om de XL formaten als grote wandtegels te verwerken. Dit is mogelijk in iedere ruimte. Doordat de Flaviker Rebel collectie ook de voordelen van keramiek heeft.

De toepassing van de tegels

De collectie Flaviker Rebel vervolledigt de industrieel-chique sfeer van de nieuwste Flaviker Tegels collecties. Met zijn lichtdoorlatende effecten en aangename kleurcontrasten is het oppervlak geïnspireerd door de aantrekkingskracht van geregenereerde metalen platen, die de processen van veroudering en slijtage reproduceren met verbazingwekkend realisme. De metal-look van de Rebel is vrijwel iedere ruimte toe te passen. Dit komt doordat de metallic vloer- en wandtegels van keramiek gemaakt zijn.

Kleuren en afmetingen van deze collectie

De Rebel collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen

Kleuren:

  • Rebel Brass
  • Rebel Bronze
  • Rebel Emerald
  • Rebel Lead
  • Rebel Night
  • Rebel Silver
  • Rebel White

Afmetingen:
160×320 cm, 120×270 cm, 120×120 cm, 60×120 cm, 90×90 cm, 80×80 cm, 60×60 cm, 30×60 cm

Flaviker Rebel bij Regge Tegels & Vloeren tegen een scherpe prijs

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Flaviker Tegels. Hierdoor kunnen wij u voorzien in een scherpe prijs samen met advies op maat. Bent u geïnteresseerd in de Flaviker Rebel of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Bent u architect of designer? Of bent u bezig met een zakelijk project? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het zakelijk contactformulier in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele afbeeldingen van deze collectie: