Onze projecten met keramisch parket

Inspiratie Keramisch Parket

Keramisch parket is een van de populairste vloeren van de afgelopen jaren. Wij hebben bij vele projecten het keramisch parket mogen verzorgen en hierdoor een ruime ervaring opgebouwd. Bekijk hieronder enkele referenties van ons waarbij wij het keramisch parket hebben mogen verzorgen en een selectie van de populairste series.

Wilt u meer informatie over een van deze series keramisch parket? Dan kunt u langskomen bij ons in de showroom of direct contact met ons opnemen. Een scherpe prijs ontvangen? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.

Regge Tegels & Vloeren is het adres voor keramisch parket

Regge Tegels & Vloeren biedt voor keramisch parket het totaalpakket. Dit betekent dat wij adviseren, leveren en zelfs kunnen ondersteunen bij de verwerking van het keramisch parket. Kom eens langs bij ons in de showroom voor meer informatie over de mogelijkheden van keramisch parket tijdens een gesprek met een van onze verkoopmedewerkers. Bellen of mailen kan natuurlijk ook!

Meer informatie over onze projecten met keramisch parket?

Heeft u een vraag of keramisch parket dat bij een van onze projecten is gebruikt, of wilt u gewoon meer informatie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen of de vloeren komen bekijken bij ons in de showroom. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen