Onze PVC Projecten

De PVC projecten van Regge Tegels & Vloeren

Bij verschillende projecten hebben wij de PVC vloer mogen leveren en aanbrengen, voor zowel zakelijke als particuliere partijen. Hierdoor hebben wij ruime ervaring op dit gebied en kunnen onze verkoopmedewerkers advies op maat geven. Doe hier inspiratie op voor uw nieuwe PVC vloer!

Meer informatie over onze projecten? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Ook bent u van harte welkom bij ons in de showroom om de PVC vloeren te komen bekijken. Benieuwd naar een scherpe prijs voor een PVC vloer van een van onze projecten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan!

Een PVC vloer bij Regge Tegels & Vloeren

PVC kopen bij Regge Tegels & Vloeren heeft vele voordelen. U kunt inspiratie en advies op doen bij ons in de showroom. Daarnaast kunnen wij het leveren regelen en ook het aanbrengen verzorgen. Oftewel, wij kunnen u geheel ontzorgen bij het kiezen en verwerken van een PVC-vloer!

Meer informatie over onze projecten?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van PVC? Kom dan eens langs bij ons in de showroom of neem direct contact met ons op. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met onze accountmanagers op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen