VivaFloors 6820

Op zoek naar een moderne PVC vloer die ook een rustieke look met zich mee brengt? Dan is de VivaFloors 6820 een vloer die past bij uw wens. Deze houtlook PVC vloer heeft namelijk alle charme van echt eikenhout in zich. Maar dan natuurlijk met de gemakken van een PVC vloer!

Wilt u een scherpe prijsopgave voor de VivaFloors 6820 ontvangen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan! Wanneer u op zoek bent naar meer informatie kunt u ook gerust contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

VivaFloors 6820 collectie

De rustieke look van eikenhout heeft voor de VivaFloors 6820 de inspiratie gevormd. Deze look past goed in moderne interieurtrends. Het kan de basis vormen op de vloer van alle ruimtes. Daarnaast is er gekozen voor een langer formaat aan PVC stroken. Het langere formaat geeft de VivaFloors 6820 het gevoel van echte eikenhouten planken. Zowel als lijm en click PVC kan deze collectie verkregen worden. Regge Tegels & Vloeren geeft u graag meer informatie over het gebruik van het 6820 houtlook PVC. Ook bijvoorbeeld over de mogelijkheden van combinatie met vloerverwarming!

Specificaties

  • Afmetingen: 142,2x22,9 cm (lijmvariant) en 142x22,5 cm (clickvariant)
  • Vloerdikte: 2,5 mm (lijmvariant) en 6,5 mm (clickvariant)
  • Toplaag: 0,55 mm
  • Combinatie met vloerverwarming: Ja

De VivaFloors 6820 bij Regge Tegels & Vloeren tegen een scherpe prijs

Regge Tegels & Vloeren biedt de VivaFloors 6820 aan tegen een scherpe prijs. Deze scherpe prijs kunt u ontvangen door een vrijblijvende offerte bij ons aan te vragen. Wilt u advies of meer informatie over deze collectie? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom. Ook voor zakelijke projecten kunt u deze PVC vloer gebruiken. Voor een zakelijk project kunt u contact met ons opnemen via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van het PVC