VivaFloors 6870

De VivaFloors 6870 is een PVC vloer met een rustieke houtlook. De rustieke houtlook van dit PVC is gebaseerd op eikenhout. Het eikenhout heeft vervolgens een lichtbruine kleur gekregen. Zo geeft de VivaFloors 6870 een warm gevoel in alle ruimtes waar de vloer wordt gebruikt!

Meer informatie over de 6870 van VivaFloors ontvangen? Neem dan contact met ons op, of bezoek onze showroom. Benieuwd naar een scherpe prijs voor dit PVC? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De collectie

De VivaFloors 6870 collectie brengt een warme sfeer met zich mee. Dit komt door de uitstraling van eikenhout die gecombineerd wordt met een lichte, bruine kleur. Deze PVC Vloer met een houtlook kan deze uitstraling brengen in alle ruimtes. Pas de VivaFloors 6870 bijvoorbeeld toe in de slaapkamer of woonkamer. Hier kan verwerkt worden als lijmvariant of clickvariant. Ook is de combinatie met vloerverwarming mogelijk.

Technische specificaties

  • Afmeting: 142,2x22,9 cm (lijmvariant) en 142x22,5 cm (clickvariant)
  • Vloerdikte: 2,5 mm (lijmvariant) en 6,5 mm (clickvariant)
  • Toplaag: 0,55 mm
  • Vloerverwarming: Ja

De VivaFloors 6870 kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren geeft u naast een scherpe prijs ook graag advies over de VivaFloors 6870. Voor dit advies bent u van harte welkom bij ons in de showroom, of neem direct contact met ons op. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van dit PVC