VivaFloors 6880

De VivaFloors 6880 is een eikenhouten look PVC Vloer. Het eikenhout in de 6880 heeft een vergrijsde kleur gerkegen. Zo krijgt de PVC vloer een stoere uitstraling die past in de moderne interieurtrends. Gebruik de VivaFloors 6880 bijvoorbeeld in de slaapkamer of keuken.

Vraag een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan om een totaalprijs van ons te ontvangen voor de VivaFloors 6880. Wilt u meer informatie over deze vloer? Dan kunt u onze showroom bezoeken, of direct contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De VivaFloors 6880 collectie

De VivaFloors 6880 collectie heeft de look van eikenhout met een grijze kleur. De grijze kleur geeft de houtlook van het PVC een stoer karakter. Dit is dan ook de sfeer die de vloer met zich meebrengt in alle ruimtes bij u in huis. Deze stoere uitstraling is ook goed te combineren met vloerverwarming. De VivaFloors 6880 heeft langere PVC stroken als formaat, om goed het gevoel van eikenhouten planken na te bootsen. Ook kan deze serie als visgraat PVC vloer verkregen worden met de VivaFloors 6880 Visgraat.

Technische specificaties

  • Afmeting: 142,2x22,9 cm (lijmvariant) en 142x22,5 cm (clickvariant)
  • Vloerdikte: 2,5 mm
  • Dikte toplaag: 0,55 mm
  • Combinatie emt vloerverwarming

De VivaFloors 6880 kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegles & Vloeren geeft u graag meer informatie over de VivaFloors 6880. Voor meer informatie kunt u onze showroom bezoeken of contact met ons opnemen. Bent u voor een zakelijk project op zoek naar deze collectie? Neem dan contact met ons op via het zakelijke contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van de collectie