VivaFloors 8340

De VivaFloors 8340 is een PVC vloer die gekenmerkt wordt door een houtlook. Deze houtlook is afgeleid van eikenhout. De look van eikenhout zorgt voor een warme uitstraling. Gebruik deze uitstraling bijvoorbeeld in uw keuken of woonkamer. Ook is combineren met vloerverwarming mogelijk.

Benieuwd naar een scherpe prijsopgave voor de VivaFloors 8340? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Of bezoek onze showroom. Voor meer informatie bent u ook van harte welkom bij ons in de showroom.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Het VivaFloors 8340 PVC

VivaFloors 8340 PVC is ontwikkeld door VivaFloors PVC om de charme van eikenhout weer te geven samen met het gemak van PVC Vloeren. Het VivaFloors 8340 PVC heeft een donkerbruine kleur. Een kleur die goed past bij de kenmerken van echt eikenhout. Ook het langere formaat van dit PVC draagt bij aan het gevoel van eikenhouten planken. Deze PVC vloer is verkrijgbaar in 2 varianten. Namelijk een variant van lijm en click PVC. Een ander voordeel van deze vloeren is dat de combinatie met vloerverwarming goed mogelijk is.

Specificaties

  • Afmetingen: 142,2x22,9 cm (lijmvariant) en 142x22,5 cm (clickvariant)
  • Vloerdikte: 2,5 mm (lijmvariant) en 6,5 mm (clickvariant inclusief ondervloer)
  • Toplaag: 0,55 mm

VivaFloors 8340 bij Regge Tegels & Vloeren tegen een scherpe prijis.

Het VivaFloors 8340 PVC biedt Regge Tegels & Vloeren aan tegen een scherpe prijs. Naast deze scherpe prijs geven wij ook graag advies over het PVC. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen of een bezoek brengen aan onze showroom. Met een zakelijk project bezig? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van deze PVC Vloer