Panaria North Cape

Panaria North Cape is een nieuwe serie keramische parket van Panaria Tegels. Deze mooie houtlook serie is verkrijgbaar in 4 prachtige kleurschakeringen. Deze nieuwe kleuren zijn geïnspireerd op de onregelmatige hout intensiteit. Het keramisch parket van Panaria North Cape heeft een warme en sfeervolle uitstraling. Dankzij de ingebouwde technologie gebaseerd op zilver, zijn de tegels beschermd door een innovatieve antibacterie laag die tot 99,9% van alle bacteriën aanwezig op de oppervlakte doodt. Ook biedt dit de tegels een langwerkende bescherming los van weer en klimaat invloeden en herhaaldelijke reiniging in een gebruiksomgeving.

Vraag nu direct een vrijblijvende offerte aan voor om een scherpe prijs van ons te ontvangen, of neem voor meer informatie contact met ons op. Langskomen in de showroom kan uiteraard ook.

Afbeeldingen van de North Cape collectie

Panaria North Cape collectie

De Panaria North Cape houtlook is een geïnspireerd op 4 krachtige en sterke soorten . Deze houtsoorten stralen een eeuwenoude en onregelmatige intensiteit uit. Deze 4 soorten hout hebben allemaal een andere kleurvariatie en uitstraling, waardoor elke variatie in deze collectie een iets andere sfeer aan de ruimte geeft. Kies de krachtige, natuurlijke uitstraling van hout die bij u past, maar wel in de praktische voordelen van keramiek!

North Cape toepassing

De North Cape geeft een fraaie mogelijkheid tot herontdekking van natuurlijk houtlook. Deze houtlook heeft een breed scala aan gebruik. Vele ruimtes kunnen de rustieke en toch sterke uitstraling van houtlook gebruiken, denk bijvoorbeeld aan welness centrums of restaurants. Herontdek de schoonheid van het zich thuis voelen, zelfs in de meest onverwachte hoek, door te kiezen voor de Panaria North Cape

Panaria North Cape kleuren en afmetingen

De North Cape is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– North Cape Reisa
– North Cape Drove
– North Cape Rondane
– North Cape Gutulia

Afmetingen:
20×90.5 cm, 20×180 cm, 30×180 cm

Panaria North Cape kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Panaria tegels. Daarom kunnen wij u ook voor de North Cape in de scherpste prijs voorzien. Klik hier om meteen een vrijblijvende offerte aan te vragen voor de scherpste prijs.

Wilt u meer informatie over de Panaria North Cape? Neem dan contact met ons op!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen