Panaria Prime Stone

De Panaria Prime Stone is een collectie keramische tegels, met een rustige natuursteenlook die wordt weergegeven in neutrale kleurvariaties. De tegels zijn verkrijgbaar in grote afmetingen, om op deze manier grote, rustieke oppervlakken te kunnen creeeren die de basis kunnen vormen van ieder interieur.

Heeft u interesse in de Panaria Prime Stone? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen, of neem contact met ons op voor meer informatie.

Prime Stone afbeeldingen:

Panaria Prime Stone collectie

De Panaria Prime Stone collectie is er op gericht om moderne interieurs te voorzien van een natuurlijke, tijdloze uitstraling te geven. Dit wordt gedaan door een mix van natuursteenlook en cementlook in de Prime Stone collectie. Dit resulteert in 5 kleurvariaties en 4 afmetingen.

Toepassing

De Panaria Prime Stone is te gebruiken voor binnen- en buitenruimtes, omdat er een speciale 2 cm variant is ontwikkeld die gebruikt kan worden voor buitenruimtes. Door deze mogelijkheid kan de Prime Stone ook doorgelegd worden naar buiten, om een groot en uniform geheel met binnen te creeeren.

Kleuren en afmetingen

Deze collectie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen

Kleuren:

  • Prime Stone White Prime
  • Prime Stone Sand Prime
  • Prime Stone Greige Prime
  • Prime Stone Silver Prime
  • Prime Stone Black Prime

Afmetingen:

30x60 cm, 60x60 cm, 45x90 cm, 90x90 cm

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over deze collectie? Neem dan direct contact met ons op, of kom gerust eens langs bij ons in de showroom. Bent u architect of desiger? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen