Keukentegels

De tegels die u kiest bepalen natuurlijk de uitstraling van de keuken. Of u nou op zoek bent naar een landelijke, moderne of tijdloze uitstraling? Ons assortiment aan keukentegels is hierin ruim en gevarieerd en heeft voor iedere wens wel een mogelijkheid.

De tegels die u kiest bepalen natuurlijk de uitstraling van de keuken. Of u nou op zoek bent naar een landelijke, moderne of tijdloze uitstraling? Ons assortiment is hierin ruim en gevarieerd en heeft voor iedere wens wel een mogelijkheid.

Kom gerust eens langs om inspiratie op te doen bij ons showroom en advies te krijgen van onze verkoopadviseurs. Voor meer informatie kunt u ook direct contact met ons opnemen, of een geheel vrijblijvende offerte aanvragen.

Keukentegels bepalen de uitstraling van uw keuken

De vloer- en wandtegels die u kiest voor uw keuken bepalen de uitstraling van uw keuken, daarom is het belangrijk dat u tegels kiest die passen passen bij uw wens van inrichting en stijl. Allerlei stijlen zijn mogelijk in ons ruime assortiment.

Ons assortiment

Regge Tegels & Vloeren biedt een breed scala aan keukentegels voor zowel vloer als wand. Wilt u uw keuken stoer en modern, of juist landelijk en tijdloos inrichten? Binnen ons assortiment is van alles mogelijk in variatie qua prijs, uitstraling, afwerking en afmeting.

Het voordeel van keukentegels uit ons assortiment is dat ons assortiment bestaat uit keramische tegels. Keramische tegels zijn kleur, kras en slijtvast en dus ook vuilafstotend. Dit maakt de tegels ideaal voor gebruik in de keuken, waar nog wel eens wat eten of drinken op de tegels kan vallen. Dit is geen probleem bij keramische keukentegels.

Inspiratie op doen voor keukentegels

Regge Tegels & Vloeren heeft een deel van het assortiment liggen in de showroom. Kom hier gerust eens langs om inspiratie op te doen en advies te krijgen van onze verkopers. Ook hebben wij een deel van onze projecten op onze website staan, zodat u ook digitaal inspiratie op kunt doen.

Meer informatie over keukentegels?

Meer informatie over keukentegels? Neem dan gerust contact met ons op, of kom langs bij ons in de showroom. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen