Keukentegels

De tegels die u kiest bepalen natuurlijk de uitstraling van de keuken. Of u nou op zoek bent naar een landelijke, moderne of tijdloze uitstraling? Ons assortiment aan keukentegels is hierin ruim en gevarieerd en heeft voor iedere wens wel een mogelijkheid.

Tegels zijn de basis van uw keukeninterieur

De tegels die u kiest bepalen natuurlijk de uitstraling van de keuken. Of u nou op zoek bent naar een landelijke, moderne of tijdloze uitstraling? Ons assortiment is hierin ruim en gevarieerd en heeft voor iedere wens wel een mogelijkheid.

Kom gerust eens langs om inspiratie op te doen bij ons showroom en advies te krijgen van onze verkoopadviseurs. Voor meer informatie kunt u ook direct contact met ons opnemen, of een geheel vrijblijvende offerte aanvragen.

Keukentegels bepalen de sfeer en look van uw keuken

De vloer- en wandtegels die u kiest voor uw keuken bepalen de uitstraling van uw keuken, daarom is het belangrijk dat u tegels kiest die passen passen bij uw wens van inrichting en stijl. Allerlei stijlen zijn mogelijk in ons ruime assortiment.

Wandtegels in de keuken

Tegels in de keuken aan wand en muur worden meestal gebruikt als achterwand van het aanrecht. Maar in grotere keukens kunnen de tegels natuurlijk ook gebruikt worden om de gehele wand te bedekken. De meeste tegels uit het assortiment van Regge Tegels & Vloeren zijn dan ook te gebruiken als vloer en wandtegel in de keuken. Pas ook aan de wand van de kijken de tegels aan naar uw wens.

Kies voor keramische tegels in de keuken

De keuken is de ruimte waar wordt gekookt, gegeten en geleefd. Hierdoor kan de keuken nog wel eens vies worden, of er valt een keer iets. Dit is geen probleem wanneer u kiest voor keramische tegels in de keuken. Keramische tegels zijn namelijk kras, kleur en slijtvast, vochtbestendig en onderhoudsarm. Dit zijn ideale eigenschappen om voor een keuken waarin geleefd wordt! En natuurlijk kunnen deze keukentegels worden gecombineerd met de andere tegels die u kiest voor uw huis.

Ons assortiment

Regge Tegels & Vloeren biedt een breed scala aan keukentegels voor zowel vloer als wand. Wilt u uw keuken stoer en modern, of juist landelijk en tijdloos inrichten? Binnen ons assortiment is van alles mogelijk in variatie qua prijs, uitstraling, afwerking en afmeting.

Het voordeel van keukentegels uit ons assortiment is dat ons assortiment bestaat uit keramische tegels. Keramische tegels zijn kleur, kras en slijtvast en dus ook vuilafstotend. Dit maakt de tegels ideaal voor gebruik in de keuken, waar nog wel eens wat eten of drinken op de tegels kan vallen. Dit is geen probleem bij keramische keukentegels.

Inspiratie op doen voor keukentegels

Regge Tegels & Vloeren heeft een deel van het assortiment liggen in de showroom. Kom hier gerust eens langs om inspiratie op te doen en advies te krijgen van onze verkopers. Ook hebben wij een deel van onze projecten op onze website staan, zodat u ook digitaal inspiratie op kunt doen.

Meer informatie over keukentegels?

Meer informatie over keukentegels? Neem dan gerust contact met ons op, of kom langs bij ons in de showroom. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen