Zwembad Inspiratie

Bij Regge Tegels & Vloeren streven we ernaar om niet alleen hoogwaardige producten te leveren, maar ook om onze klanten te inspireren en te begeleiden bij het creëren van hun ideale zwembadomgeving.

Zwembad inspiratie bij Regge Tegels & Vloeren

Bij Regge Tegels & Vloeren vindt u niet alleen prachtige tegeloplossingen voor binnen, maar ook voor buiten die geschikt zijn voor rondom het zwembad. Stelt u eens voor: een weelderige tuin waarin een schitterend zwembad pronkt als het stralende middelpunt. Dat is de belichaming van luxe en ontspanning, en bij Regge Tegels & Vloeren helpen we u graag om deze droom werkelijkheid te maken. Bekijk op deze pagina onze projecten waar wij het tegelwerk rondom het zwembad hebben mogen verzorgen. Of kom zwembad inspiratie op doen bij ons in de showtuin. Waar onze verkoopmedewerkers ook direct voor u klaar staan.

De tuin laten aansluiten bij uw zwembad

Maar bij het ontwerpen van uw ideale zwembad gaat het niet alleen om de tegels. Het draait om het creëren van een totaalervaring, waarbij het zwembad naadloos samensmelt met de tuin. Dat is waar onze tuininspiratie om de hoek komt kijken. Kies voor weelderige groenblijvende planten die het hele jaar door kleur en leven toevoegen aan uw buitenruimte. Creëer gezellige zithoeken rondom het zwembad met comfortabele loungebanken en parasols voor de nodige schaduw op warme dagen. En door te kiezen voor een keramische tuintegel bent u ook verzekerd van een onderhoudsarm zwembad.

Een uitgebreide collectie aan zwembad tegels voor alle projecten

Onze uitgebreide collectie aan zwembadtegels biedt een scala aan mogelijkheden om uw zwembadomgeving te transformeren tot een oase van stijl en comfort. Van tijdloos klassiek tot strak en modern, onze tegels passen bij elke smaak en stijl. Denk aan prachtige mozaïektegels die een speelse dynamiek toevoegen aan het wateroppervlak, of aan robuuste natuursteen tegels die een rustieke en organische sfeer creëren. Ook kunnen wij de bijbehorende keramische zwembadranden leveren.

De juiste verlichting kiezen

Daarnaast kan de juiste verlichting het zwembad transformeren tot een betoverende plek, zowel overdag als 's avonds. Denk aan subtiel geplaatste LED-verlichting onder water die een magische gloed creëert, of aan sfeervolle lantaarns die de tuin in een romantisch licht hullen zodra de zon ondergaat.

Zwembad inspiratie bij Regge Tegels & Vloeren

Bij Regge Tegels & Vloeren streven we ernaar om niet alleen hoogwaardige producten te leveren, maar ook om onze klanten te inspireren en te begeleiden bij het creëren van hun ideale zwembadomgeving. Of u nu op zoek bent naar tegels van topkwaliteit of naar deskundig advies over het ontwerpen van uw droomzwembad, bij ons bent u aan het juiste adres. Maak van uw tuin en zwembad een plek waar je elke dag kunt ontspannen, genieten en tot rust komen. In de showtuin van Regge Tegels & Vloeren bent u van harte welkom om zwembad inspiratie op te komen doen. Ook hebben wij al bij vele projecten een adviesrol mogen hebben over de tuin en zwembad inspiratie. Daarom kunnen onze verkoopmedewerkers u voorzien in advies op maat. Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen