ABK Imoker Gent

De inspiratie voor de ABK Imoker Gent is, zoals de naam al zegt, gehaald uit de Belgische stad Gent. Maar waarom? Dit omdat in en rondom Gent prachtige gotische gebouwen te vinden zijn. Deze gebouwen zijn gebouwd met fraai Belgisch hardsteen. De kleuren en texturen die dit hardsteen bevat is overgenomen in praktisch keramiek. Bekijk direct de afbeeldingen van deze tegelcollectie.

Voor de Gent een vrijblijvende scherpe prijs krijgen? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.

Lees meer over ABK Imoker Gent

Enkele afbeeldingen van de ABK Imoker Gent:


Gent Blue


Gent Dark

Lees meer over ABK Imoker Gent

ABK Imoker Gent tegel collectie

Met de ABK Imoker Gent kan de klassieke stijl van het Belgisch hardsteen in elke ruimte worden aangebracht, zonder hier bij de zorgen van natuursteen bij te krijgen. Hiermee krijgt de ruimte een klassieke, tijdloze stijl. Deze stijl is in 4 texturen en 4 kleurvarianten te verkrijgen. Er is dus variatie mogelijk binnen de ABK Imoker Gent serie! Ook de afmetingen van de Gent serie lopen van klein, bv. 20×20 cm, tot het XL-formaat 120×240 cm.

ABK Imoker Gent kleuren en afmetingen

Deze collectie keramische tegels is te krijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Gent is te verkrijgen in de kleuren:
– Gent Dark
– Gent Blue
– Gent Ash
– Gent Rope

Gent is te verkrijgen in de afmetingen:

20×20 cm, 80×80 cm, 60×120 cm, 30×120 cm, 120×120 cm, 120×240 cm

ABK Imoker Gent kopen?

Door rechtstreeks in te kopen bij de ABK Imoker fabriek kunnen we onze prijzen laag houden. Bent u benieuwd voor welke prijs wij u de ABK Imoker Gent aan kunnen bieden? Vraag dan online en vrijblijvende offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!