Pastorelli Milano City

De Pastorelli Milano City is een nieuwe serie keramische cementlook tegels. De Milano City serie biedt een neutrale imitatie van cementeffect in de vorm van hoogwaardig keramiek. Door het keramische materiaal is de Milano City kleur-, kras- en slijtvast. Hierdoor kunt u extra lang genieten van de stoere en industriële cementlook uitstraling die de Milano City biedt.

Heeft u interesse in deze collectie van Pastorelli? Vraag dan voor een scherpe prijs direct een vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom voor meer advies van onze verkopers. Contact opnemen met ons voor meer informatie kan uiteraard ook.

Afbeeldingen van de Milano City collectie

Pastorelli Milano City collectie

De uitstraling van de Milano City collectie geeft de expressieve kracht weer van een stoer cementeffect. Dit stoere cementeffect is in 4 kleurvariaties te verkrijgen. Deze kleurvariaties geven de mogelijkheid om de uitstraling van de Milano City aan te passen naar eigen wens. De kleurvariaties bestaan uit 2 koude en 2 warme uitstraling. Samen met de 7 kleurvariaties kunt u helemaal zelf bepalen hoe u het cementeffect van de Milano City collectie wilt gebruiken.

Pastorelli Milano City toepassing

Door de neutrale uitstraling van de Pastorelli Milano City toe te passen, creëert u binnen een ruimte een uniform oppervlak. De Pastorelli Milano City is de ideale oplossing voor ruimtes die het effect nodig hebben van grootstedelijke architectuur. Ideaal voor vloeren en muren voor residentieel en commercieel gebruik.

Milano City buitentegel

Deze serie is ook te verkrijgen in een 20 mm variant voor buitenruimtes. Breng hiermee het stoere cementeffect van de Milano City ook aan in uw buitenruimte.

Milano City kleuren en afmetingen

Milano City is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Milano City Grigio
– Milano City Antracite
– Milano City Beige
– Milano City Terra

Afmetingen:
30×30 cm, 20×80 cm, 30×60 cm, 30×120 cm, 40×80 cm, 60×60 cm, 60×120 cm

Interesse of meer informatie?

Heeft u interesse in deze collectie tegels? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan. U bent ook altijd van harte welkom bij ons in de showroom.
Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen