Pastorelli Sentimento

De Pastorelli Sentimento is een collectie keramische binnentegels, met een cement-effect. Het cement-effect maakt het dat de Pastorelli Sentimento een modern en industrieel karakter heeft en hierdoor in moderne interieurs goed tot zijn recht komt. Door de voordelen van keramiek is de Sentimento collectie ook nog eens kleur-, kras-, en slijtvast.

Wilt u een scherpe prijs ontvangen voor de Sentimento collectie? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op.

Afbeeldingen van deze collectie

Pastorelli Sentimento collectie

De Pastorelli Sentimento brengt een industriele elegantie in iedere ruimte waar de tegels gebruikt worden. Deze uitstraling kan verkregen worden in 3 kleuren en een speciale decorafwerking. Er zijn 3 afmetingen van de Pastorelli Sentimento collectie, waaronder een XL-afmeting van 120x120 cm om extra grote cementlook-oppervlakken te kunnen ontwerpen.

Toepassing

De Sentimento Tegels kunnen worden gebruikt om een modern karakter te geven aan ruimtes, zowel bij u thuis als in grotere projecten. Door het neutrale karakter van een cement-effect vloer kan de Sentimento overal worden toegepast om de basis van een interieur te ontwikkelen.

Kleuren en informatie Sentimento collectie

Deze tegels zijn te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Sentimento Grigio
  • Sentimento Antracite
  • Sentimento Greige
  • Sentimento Non Disp. (Decor-afwerking)

Afmetingen:

60x60 cm, 80x80 cm, 120x120 cm

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over deze collectie? Dan bent u van harte welkom bij ons in de showroom, of neem direct contact met ons op. Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen