Keramische planken voor binnen & buiten

Keramische planken zijn planken gemaakt van keramisch materiaal, dat wil zeggen, ze zijn vervaardigd uit samengeperste keramische deeltjes en vervolgens gebakken op hoge temperaturen. Deze planken worden vaak gebruikt voor vloer- en wandbekleding, maar ze kunnen ook worden gebruikt voor buitentoepassingen zoals terrassen of gevelbekleding. Keramische planken voor binnen en buiten vindt u in een ruim assortiment bij Regge Tegels & Vloeren. En tegen scherpe prijzen! Kom eens langs bij ons in de showroom & showtuin om keramische planken te bekijken. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons om een scherpe prijsopgave te ontvangen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Keramische planken combineren stijl & duurzaamheid

Keramische planken zijn een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een combinatie van stijl en duurzaamheid in vloer- en wandbekleding. Dit materiaal staat ook wel bekend als keramisch parket. Een keramische plank heeft namelijk alle prachtige details van echte houten planken. Dit zijn details zoals kleurschakeringen, barsten en noesten. Deze zijn door hoogwaardige techniek allemaal overgenomen in de voordelen van keramiek. Tegelijkertijd zijn keramische planken uiterst duurzaam, bestand tegen krassen, slijtage en vocht, waardoor ze ideaal zijn voor zowel residentiële als commerciële ruimtes. Of het nu gaat om een drukke keuken, een elegante badkamer of een chique winkelruimte, keramische planken bieden een langdurige oplossing die de tand des tijds doorstaat zonder in te leveren op esthetiek.

Ook keramische planken voor buiten

En keramische planken zijn er natuurlijk niet enkel voor binnen. Ook buiten kan een keramisch plank gebruikt worden als houtlook terrastegel. Voor buitenruimtes bieden keramische planken een perfecte combinatie van esthetiek en robuuste duurzaamheid. Of het nu gaat om een terras, balkon of tuinpad, keramische planken buiten zijn bestand tegen de elementen, zoals regen, vorst en UV-stralen, waardoor ze hun schoonheid behouden in alle weersomstandigheden. Bovendien zijn ze vaak voorzien van anti-slip eigenschappen, wat zorgt voor een veilige en stabiele ondergrond, zelfs bij nat weer. Met een breed scala aan kleuren, texturen en afwerkingen bieden keramische planken buitenruimtes een verfijnde uitstraling en blijvende kwaliteit, waardoor ze een populaire keuze zijn voor wie op zoek is naar hoogwaardige buitenbekleding.

Keuze genoeg voor binnen en buiten

De diversiteit in kleuren, patronen, texturen en afwerkingen van keramische planken biedt een schat aan mogelijkheden, zowel voor binnen- als buitentoepassingen. Of u nu op zoek bent naar een strakke, moderne uitstraling voor je woonkamer of een natuurlijke, rustieke sfeer voor uw terras, er is altijd een keramische plank die aan uw wensen voldoet. Met hun duurzaamheid en esthetische veelzijdigheid zijn keramische planken een uitstekende keuze voor het verfraaien van zowel binnen- als buitenruimtes, waardoor ze een favoriet zijn onder architecten, ontwerpers en huiseigenaren wereldwijd

Keramische planken kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Bij Regge Tegels & Vloeren bieden wij een ruim assortiment aan keramische planken aan, voor zowel binnen als buiten. U bent van harte welkom bij ons in de showroom voor advies en inspiratie. Of breng een bezoek aan de showtuin wanneer u keramische planken buiten wilt bekijken. Bij vragen kunt u natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele afbeeldingen van ons assortiment