Travertin Tegels

Travertin Tegels of Travertijn Tegels is een natuurlijk kalksteen dat wordt gekenmerkt door een structuur die wel wat weg heeft van marmer. Deze structuur wordt gekenmerkt door kleurschakeringen, oneffenheden en nuances in het oppervlak. Met deze vele details zorgt travertin steen voor een levendige sfeer. Regge Tegels & Vloeren biedt een assortiment van travertin keramische tegels. Deze tegels hebben wel alle kenmerken van natuurlijk travertin steen, maar dan in de voordelen van hoogwaardig keramiek!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van travertin look keramische tegels uit ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave van ons te ontvangen voor deze tegels.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Travertin look tegels

Travertin tegels worden gekenmerkt door het 'drukke' oppervlak, waarvan de textuur vol zit met schakeringen in patroon en kleur. Deze kleuren zijn vaak beige of grijs.De kleuren waarin travertin look tegels verkrijgbaar zijn, zijn warm en kunnen worden toegepast in allerlei ruimtes. Het voordeel van travertin look tegels uit het assortiment van Regge Tegels & Vloeren is dat wij enkel A-kwaliteit travertin look tegels aanbieden.

Het voordeel van keramische travertin tegels

De travertin tegels uit ons assortiment zijn allemaal keramische tegels. Door het keramische materiaal zijn de tegels kleur-, kras-, slijtvast en daarnaast onderhoudsvriendelijk. Met deze voordelen kan er ook een travertin vloer worden gelegd in drukkere ruimtes die belopen worden of ruimtes die vochtig kunnen worden, zoals de badkamer of keuken. Hier zult u in tegenstelling tot echt natuursteen geen sporen van zien! Geniet extra lang van een keramische travertin look tegel.

Travertin terrastegels voor buiten

Wij bieden ook een assortiment aan travertin terrastegels die gebruikt kunnen worden voor buitenruimtes. Ook deze tegels zijn gemaakt van keramiek. Op deze manier heeft u alle voordelen van keramiek in combinatie met de prachtige uitstraling van travertin tegels op uw terras! De travertin buitentegels hebben vaak een dikte van 2 of 3 cm voor de kwaliteit en het leggemak. Geef ook uw buitenruimte de elegantie van travertin terrastegels.

Zowel Travertin vloer- als wandtegels

Het overgrote deel aan keramische travertin tegels uit het assortiment van Regge Tegels & Vloeren is toepasbaar voor vloer- en wandafwerking. Travertin vloertegels hebben vaak een hogere stroefheid en zijn mat afgewerkt. Wandtegels met Travertin look worden vaker gekozen met een glanzende afwerking. Pas ook hierbij de stijl aan naar uw wens.

Kom eens langs bij ons in de showroom

Regge Tegels & Vloeren voorziet u graag in advies bij de keus van keramische travertin tegels, samen met een bijpassende scherpe prijs. Meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op of kom eens langs bij ons in de showroom. Met een zakelijk project bezig? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele series uit ons assortiment: