De voordelen van keramisch marmer

Keramisch marmer is een innovatief en verfijnd product dat de pracht en duurzaamheid van natuurlijk marmer combineert met de kwalitieve voordelen van keramiek. Dit moderne materiaal biedt een esthetische uitstraling die niet alleen luxueus is, maar ook functioneel en gemakkelijk te onderhouden. U bent van harte welkom bij ons in de showroom om inspiratie op te komen doen voor keramisch marmer. In de showroom geven onze verkoopmedewerkers ook graag meer informatie over de mogelijkheden van keramische tegels marmerlook. Direct benieuwd naar een prijsopgave? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Wat is keramisch marmer

Keramisch marmer is een vervaardigd materiaal dat de esthetiek van natuurlijk marmer nabootst, maar gemaakt is van keramische materiaal. Keramisch marmer is dus een keramische tegel met een nagebootste marmerlook. In plaats van een natuurlijk gesteente te delven, wordt keramisch marmer geproduceerd door het mengen van fijne keramische poeders met pigmenten en andere additieven. Dit mengsel wordt samengeperst en gebakken bij hoge temperaturen, een proces dat bekend staat als keramische productie. Het resultaat is een materiaal dat de uitstraling en textuur van echt marmer imiteert, maar met toegevoegde voordelen.

De voordelen van keramische tegels met een marmerlook

In tegenstelling tot natuurlijk marmer biedt keramisch marmer een uitzonderlijke weerstand tegen krassen, vlekken en slijtage. Het materiaal is samengesteld uit natuurlijke grondstoffen, verwerkt en verhit tot hoge temperaturen, wat resulteert in een homogeen en compact oppervlak. Het resultaat is een materiaal dat de uitstraling en textuur van echt marmer imiteert, maar met toegevoegde voordelen. Keramisch marmer is over het algemeen duurzamer en beter bestand tegen krassen, vlekken en slijtage dan natuurlijk marmer. Bovendien biedt het een grotere variëteit aan kleuren en patronen, omdat deze aspecten tijdens het productieproces gecontroleerd en aangepast kunnen worden.

Een grote keuze aan marmer in de vorm van keramiek

Echt, natuurlijk marmer is verkrijgbaar in een rijke verscheidenheid aan tinten, patronen en texturen, waardoor het een veelgevraagd materiaal is voor architectonische en decoratieve toepassingen. Om tegemoet te komen aan zowel de esthetische waarde als de functionele eisen van verschillende projecten, wordt deze diversiteit ook weerspiegeld in marmer keramische tegels. Daarom vindt u van alle echte marmersoorten een mogelijkheid in de vorm van keramisch marmer in ons assortiment.

Voor alle ruimtes

Keramisch marmer is veelzijdig en kan worden gebruikt voor diverse toepassingen, waaronder vloeren, wandbekleding en aanrechtbladen. Het brede scala aan beschikbare kleuren en patronen maakt verschillende stijlen en sferen mogelijk, van klassiek tot modern. Keramisch marmer in de badkamer wordt bijvoorbeeld veel gebruikt omdat deze keramische marmerlook tegels op vloer en wand gebruikt kunnen worden.

Keramisch marmer kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Bij Regge Tegels & Vloeren bieden wij een uitgebreid assortiment aan keramisch marmer. Dat voor allerlei projecten gebruikt kan worden. Ons assortiment bestaat uit verschillende formaten, diktes en stijlen aan marmeren keramische tegels. Om het keramisch marmer te kunnen vinden dat aansluit bij uw wens en smaak. Een deel van ons assortiment kunt u komen bekijken bij ons in de showroom. Heeft u een vraag over de mogelijkheden? Neem dan gerust eens contact met ons op. Daarnaast kunnen wij ook het plaatsen van het keramisch marmer voor u verzorgen met ons totaalconcept.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van ons assortiment